Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem na zlecenie lub na stałe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

P9y0iKO.png

Prezentacja jaka jest taka jest 😉 Ważne żeby było wiadomo o co chodzi.

Zostanę technikiem twojego serwera minecraft, niezależnie od wersji od najstarszej - do najnowszej.

Jeśli potrzebujesz pomocy przy stworzeniu całego serwera, czy też pojedynczych rzeczy to zapraszam do kontaktu.
Mam duże doświadczenie zw. z serwerami oraz ich tworzeniem.

Atrakcyjne niskie ceny, płatność: PSC, PayPal, Przelew.

Kontakt PW, gdzie zainteresowanym podaje lepszy kontakt i odpowiadam na wszelkie pytania.
Zapraszam do współpracy!

.

Opublikowano

Można ujrzeć twoje prace, jakieś demo? coś co przekonałoby mnie do współpracy z tobą 😄

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie udostępniam publicznie na forum.
Moje prace mogą zobaczyć zainteresowani po wcześniejszym kontakcie na PW.
Pokazuję na serwerze, lub daje IP serwerów z którymi współpracuje / współpracowałem za zgodą ich właścicieli.

.

Opublikowano

Polecam w 100% tego Pana.

Dobry kontakt, szybka reakcja na problemy. 

Gościu ma głowę na karku i wie co robi i się na tym zna. 

To co dla mnie było nie do zrobienia na serwerze, on zrobił w parę chwil. 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

odradzam komukolwiek nawet pisanie z nim, kolega poprosil o przykladowy dowod umiejetnosci w postaci ostatnich prac wyslal jakas strone ktora nie dzialala, pluginow nie chcial kompletnie pokazac, gdy spytal czemu, kompletnie zmienil ton piszac, ze kolega jest niezdecydowany i jest ''dzieciakiem'' bo nie napisal co konkretnie chce zobaczyc (xD). 

Jezeli ktos ma watpliwosci, to prosilbym o zadanie prostego pytania.

- ktory programista nie chce pokazac portfolio, ostatnich prac?

Opublikowano

Ja chciałem pokazać i zadałem proste pytanie dotyczące tego czego potrzebujesz aby wybrać coś.

Zachowałeś się jak dziecko wyzywając mnie, więc zrezygnowałem ze współpracy z tobą.
Jeśli nie wiesz co od mnie oczekujesz to po co piszesz? W ogłoszeniu jest wyraźnie że oczekuje zdecydowania - którego ty nie masz.

Odpuszczam już temat dalszych wyzwisk i dziecinnego zachowania.
Zadałem proste pytanie pod jaki tryb coś pokazać nie potrafiłeś odpowiedzieć, a teraz piszesz złą opinie czego można było się spodziewać.

Temat aktualny zapraszam do współpracy oraz polecam ze zrezygnowania czytania nawet wyższej opinii bo z nim nie współpracowałem, polecam przeczytać opinie osób z którymi współpracowałem ;)

.

Opublikowano
3 godziny temu, KsawoX napisał:

Ja chciałem pokazać i zadałem proste pytanie dotyczące tego czego potrzebujesz aby wybrać coś.

Zachowałeś się jak dziecko wyzywając mnie, więc zrezygnowałem ze współpracy z tobą.
Jeśli nie wiesz co od mnie oczekujesz to po co piszesz? W ogłoszeniu jest wyraźnie że oczekuje zdecydowania - którego ty nie masz.

Odpuszczam już temat dalszych wyzwisk i dziecinnego zachowania.
Zadałem proste pytanie pod jaki tryb coś pokazać nie potrafiłeś odpowiedzieć, a teraz piszesz złą opinie czego można było się spodziewać.

Temat aktualny zapraszam do współpracy oraz polecam ze zrezygnowania czytania nawet wyższej opinii bo z nim nie współpracowałem, polecam przeczytać opinie osób z którymi współpracowałem 😉

hahaha 🙂 usmialem sie czytajac to.

kolega napisal proste zdanie ktore cytowalem wyzej, a ty zaczynales wypisywac pod jaki tryb mimo ze jasno miales okreslone ''obojetnie'', twoje umiejetnosci sa zerowe, nikt cie nie zna, masz jakies 12-14 lat.

+ to ''profesjonalizm'' w twojej ofercie = xD

rzeczywiscie profesjonalne jest zatajanie portfolia.

Opublikowano

Mam jakieś 12-14 lat - napisane przez kogoś kto bał się odebrać na discordzie.

Z twoim podejściem na pewno znajdziesz kogoś do współpracy.

Twoją opinię mam tam gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę :)

.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...