Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwna sytuacja z VACbanem

anonim7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej dostalem vaca nie wiem skąd nie wchodziłem na konto ani w żadne linki. Chce przywrócic haslo, ale wyskakuje mi inny email, tak jakby go ktos zmienil 😮https://steamcommunity.com/id/J1337 nawet nie logowałem sie tam wcale, jest jaka kolwiek szansa na odwołanie się ? Chce uzyskac pomoc od osob ogarnietych a nie tych co napiszą ze latalem na aimie czy coś tam, bo mało nie wchodzę na steam i jestem zszokowany nie moge nawet teraz sie zalogowac.

Edit: napisalem chociaż o zmiane email'a żebym mógł sie zalogować. Potrafiłem po pol roku nie wchodzic az cos mnie tknelo, sms kod chyba mialem ustawiony nie mam pojecia jak to sie stalo...

Opublikowano

Musiales wejsc w jakis link przypadkiem, tez tak mialem napisalem do supportu o prosbe usuniecia gamebana niestety powiedzieli mi ze mam dbac o bezpieczenstwo konta i nie obchodzi ich kto cheatowal.

• N3ST0 zmienił(a) tytuł na Dziwna sytuacja z VACbanem
Opublikowano

Masakra, dramat jakiś, spróbuje tylko wejść na konto i usunąć jakies pierdoly z niego bo i tak w sumie do wywalenia juz jest mimo tego ze nie gram na steam od dlugiego czasu.

Opublikowano

Do supportu możesz pisać, ale jest praktycznie 0 szansa na to że Ci uwierzą i Cię odbanują.
Jak odzyskasz konto to po prostu zmień passy, zostaw je sobie. Masz kilka gierek w które może kiedyś jeszcze będziesz miał ochotę zagrać.
CS jest teraz free2play to w sumie nie masz się czym martwić teraz.

Ogólnie ciekawi mnie to jakim cudem ktoś ci zajumał konto skoro  jak twierdzisz nigdzie się nie logowałeś.
Keylogger na komputerze czy co?

Opublikowano
1 godzinę temu, Schrimer napisał:

Do supportu możesz pisać, ale jest praktycznie 0 szansa na to że Ci uwierzą i Cię odbanują.
Jak odzyskasz konto to po prostu zmień passy, zostaw je sobie. Masz kilka gierek w które może kiedyś jeszcze będziesz miał ochotę zagrać.
CS jest teraz free2play to w sumie nie masz się czym martwić teraz.

Ogólnie ciekawi mnie to jakim cudem ktoś ci zajumał konto skoro  jak twierdzisz nigdzie się nie logowałeś.
Keylogger na komputerze czy co?

Nie mam pojęcia w ostatnim czasie korzystały z komputera kobiety... a blokada jest od 40 dni może w coś weszły. Zreszta nie będę się tłumaczyć bo i tak napad gimbusów zaraz będzie ze na pewno „coś miałem” po prostu szkoda mi konta bo to było takie główne I odwiedzałem je od czasu do czasu mimo tego ze już nie grałem w nic. Nie ma nad czym płakać już po fakcie x lat temu grałem w csa i inne gry wiec wiem na czym polega vac ale myślałem ze się coś delikatnie zmieniło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...