Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

wrHkc9h.png

Zostanę programistą/technikiem na zlecenie!

Oferuję:

* Napisanie pluginu Bukkit/BungeeCord od zera

* Znalezienie błędu w pluginie i naprawa go

* Usunięcie backdoorów w pluginie

* Zoptymalizowanie kodu w pluginie

* Instalacja serwera na dedyku/vps

* Zabezpieczenie dedyka/vps

* Spolszczenie pluginu

Dlaczego ja?:

* Przejrzysty kod

* Szybki czas realizacji

* Wsparcie techniczne

* Szybki kontakt

* Pełen profesjonalizm

Portfolio: https://github.com/paweUdev/

Kontakt:

Discord: PAWEU#1513

Serdecznie zapraszam 😉

Edytowane przez paweU-dev
Opublikowano (edytowane)

4 pozytywne opinie od osób które założyły konto równo 5 dni temu (wszystkie konta) nie wygląda legitnie xD

samego Pana polecam jak najbardziej, jeden z lepszych developerów w tej umierającej społeczności.

Edytowane przez MiłoszRozwadow
Opublikowano
1 minutę temu, MiłoszRozwadow napisał:

4 pozytywne opinie od osób które założyły konto równo 5 dni temu (wszystkie konta) nie wygląda legitnie xD

samego Pana polecam jak najbardziej, jeden z lepszych developerów w tej umierającej społeczności.

Zgadza się, aczkolwiek przyczyną jest to, że moi klienci, ktorych poprosilem o wyrazenie swojej opinii na temat moich uslug nie mieli wczesniej konta na tym forum.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam jak najbardziej!

Niskie ceny i wzorowa pomoc i obsługa! 🙂

Szybkie wykonanie i bez zarzutów.

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano
1 minutę temu, treetree napisał:

Polecam jak najbardziej!

Niskie ceny i wzorowa pomoc i obsługa! 🙂

Szybkie wykonanie i bez zarzutów.

Bardzo się cieszę, polecam się na przyszłość! 🙂

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam "TECHNIKA"

Osoba która niestety nie jest odpowiednim kandydatem na Technika/Programiste i wykonywaniu usług innym osobą.

Osoba była zainteresowana moim ogłoszeniem powiedziała że podejmie się usługi.

Przekazałem plugin po czym:

image.png

image.png

Jest to bardzo dziecinne zagranie więc jeżeli ktoś chcę współpracować z taką osobą to stanowczo ODRADZAM

10:13 *Kwota mu nie pasuje*

10:14 *Jestem już zablokowany*

Opublikowano
8 godzin temu, Mieeks napisał:

Nie polecam "TECHNIKA"

Osoba która niestety nie jest odpowiednim kandydatem na Technika/Programiste i wykonywaniu usług innym osobą.

image.png

image.png

Jest to bardzo dziecinne zagranie więc jeżeli ktoś chcę współpracować z taką osobą to stanowczo ODRADZAM

Oczekiwałeś ode mnie najpierw abym wykonał konfiguracje pod jeden plugin, wyceniłem to na 60zł, nastepnie Ty stwierdziłeś, że dowalisz jeszcze dwa mniejsze pluginy zebym dodal config i powiedziales, ze zaplacisz 50zl i napewno zapiszesz sobie do mnie kontakt i bedziesz korzystal z moich uslug i powiesz komus, zeby mnie polecil na forum. Powiedziałem sobie "dobra, każdy pieniążek sie przyda" a akurat mialem troche wolnego czasu. Potem Ty wpadłeś na genialny pomysł, że toolsy mam Ci podzielić jeszcze na kilka jarek. Wybacz, ale za 50zł nie będę wykonywał Ci tylu usług. Ja również odradzam programistom współpracy z Tobą.  

Opublikowano

Polecam, bardzo szybko został wykonany plugin, nawet jeśli był jakiś problem to w minutę naprawiał to i wysyłał już sprawny.

Opublikowano
54 minuty temu, TheAxoTV napisał:

Polecam, bardzo szybko został wykonany plugin, nawet jeśli był jakiś problem to w minutę naprawiał to i wysyłał już sprawny.

Polecam się na przyszłość 😏🤗

Opublikowano

Informuję, iż do treści tematu został dodany link do mojego GitHub'a, który będzie służył jako moje portfolio 😉

Opublikowano (edytowane)
Dnia 30.12.2019 o 10:21, Mieeks napisał:

Nie polecam "TECHNIKA"

XDDDD ty w ogole cos na tym forum jeszcze piszesz? dajesz milion postow o tym jakim to ty nie jestes ''inwestorem'', ile to nie masz ''pieniedzy'' a tutaj kwota 50zl dla ciebie to za wiele XD 

ps. przeciez to ty odbywasz stosunki seksualne z rodzicielkami osob ktore maja inne zdanie niz ty xD

Edytowane przez MiłoszRozwadow
Opublikowano
3 minuty temu, MiłoszRozwadow napisał:

XDDDD ty w ogole cos na tym forum jeszcze piszesz? dajesz milion postow o tym jakim to ty nie jestes ''inwestorem'', ile to nie masz ''pieniedzy'' a tutaj kwota 50zl dla ciebie to za wiele XD 

ps. przeciez to ty odbywasz stosunki seksualne z rodzicielkami osob ktore maja inne zdanie niz ty xD

image.png

Dziwny człowiek, co zrobić 🤷‍♂️

Opublikowano
18 godzin temu, paweU-dev napisał:

Dziwny człowiek, co zrobić 🤷‍♂️

Są ludzie i praludzie, on kupuje pliki dobrze wiedząc o tym co kupuje, następnie ma problem że nic nie pasuje, a na koniec straszy policją 😄 

Nie jeden był chojrakiem tchórzliwym psem 🙂 

GwKVT9z.jpg

Opublikowano
12 godzin temu, KrafteGG napisał:

Są ludzie i praludzie, on kupuje pliki dobrze wiedząc o tym co kupuje, następnie ma problem że nic nie pasuje, a na koniec straszy policją 😄 

Nie jeden był chojrakiem tchórzliwym psem 🙂 

Niech robi co chce, żeby go tylko nie wyśmiali na komendzie 🤷‍♂️

Opublikowano

Zdecydowanie nie polecam.  Osoba nie zna się na rzeczy, dawniej ,,pikuuu'', jednak zmienił nick ze względu na hejt. Znany jest z tego, że pisząc pluginy za pieniądze, pytał się innych programistów jak wykonać daną rzecz. Edytował również pluginy innych programistów, później się pod nie podpisując. Jako portfolio wstawia plugin, który napisze nawet bardzo początkująca osoba. Zdecydowanie odradzam, na tym forum jest naprawdę dużo o wiele lepszych programistów od niego.

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, xMiki21 napisał:

Zdecydowanie nie polecam.  Osoba nie zna się na rzeczy, dawniej ,,pikuuu'', jednak zmienił nick ze względu na hejt. Znany jest z tego, że pisząc pluginy za pieniądze, pytał się innych programistów jak wykonać daną rzecz. Edytował również pluginy innych programistów, później się pod nie podpisując. Jako portfolio wstawia plugin, który napisze nawet bardzo początkująca osoba. Zdecydowanie odradzam, na tym forum jest naprawdę dużo o wiele lepszych programistów od niego.

Polecam przeczytać FAQ na moim fanpage na Facebook'u, ale to co napisałeś to totalne kłamstwo 😉 Co do portfolia, niedługo pojawi się więcej projektów

Edytowane przez paweU-dev
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...