Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe Hero Zero | Towarzysze, Ligi, Przegapione pojedynki

LujekV2

Użyłeś tych plików?  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Użyłeś tych plików?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym podzielić się z wami ulepszoną wersję plików serwerowych Hero Zero by @Reveres z Towarzyszami, ligami i przegapionymi pojedynkami.

Download:

https://www.dropbox.com/s/v13cn38jmr8gjgm/HERO%20ZERO%20FILES%202019.zip?dl=0

Skan:

https://www.virustotal.com/gui/file-analysis/YjIwMTlhMDBiMDhhNzdlMDM3MTQ4NGYxNTc3YzYzYmU6MTU3NDQ0NTkzNQ==/detection

Instalacja:

Nadanie połączenia do bazy danych w pliku server/config.php

'hostname'=>        'DB_HOST',
            'username'=>        'DB_LOGIN',
            'password'=>        'DB_PASSWORD',
            'database'=>        'DB_NAME',
            'charset'=>         'utf8',

Nie pomagam przy instalacji, wszelkie pytania i problemy proszę pisać pod tematem.

Użyłeś plików? Zostaw głos w ankiecie ! 😉

hz1.png

hz2.png

hz3.png

HERO ZERO FILES 2019.zip

dupa

• Aive zmienił(a) tytuł na Pliki Serwerowe Hero Zero | Towarzysze, Ligi, Przegapione pojedynki
Opublikowano
56 minut temu, Gumskull napisał:

Parse error: syntax error, unexpected '['

Żeby to jeszcze było poprawnie zrobione

php 5.6 + masz? 

dupa

Opublikowano
6 godzin temu, Amareniarz napisał:

php 5.6 + masz? 

Poradziłem sobie, chciałem spróbować na localhost, ale coś tam nie pyka, to przerzuciłem na www, Hero Zero nie usuwa tych plików z neta czasem?  

2LaT.gif

Opublikowano
49 minut temu, Gumskull napisał:

Poradziłem sobie, chciałem spróbować na localhost, ale coś tam nie pyka, to przerzuciłem na www, Hero Zero nie usuwa tych plików z neta czasem?  

Chodzi ci o Playata ?

dupa

Opublikowano
15 godzin temu, Amareniarz napisał:

Chodzi ci o Playata ?

Chodzi mi o to, że ktoś wrzuci pliki na www i ktoś to zgłosi, to przecież to zamykają, chyba że coś zmieniło sie

2LaT.gif

Opublikowano
7 minut temu, Gumskull napisał:

Chodzi mi o to, że ktoś wrzuci pliki na www i ktoś to zgłosi, to przecież to zamykają, chyba że coś zmieniło sie

Chodzi ci o serwer prywatny? Mój serwer zerogame stoi sobie i nic nie robią z nim. Pomijając fakt, że nie ma tam żadnej formy kontaktu to nawet nie zgłosili go do OVH iksde

dupa

Opublikowano
Dnia 24.11.2019 o 13:30, Amareniarz napisał:

Chodzi ci o serwer prywatny? Mój serwer zerogame stoi sobie i nic nie robią z nim. Pomijając fakt, że nie ma tam żadnej formy kontaktu to nawet nie zgłosili go do OVH iksde

<br /> <b>Notice</b>: Only variables should be passed by reference in <b>C:\xampp\htdocs\server\class\GameSettings.php</b> on line <b>10</b><br /> pomożesz ?

<b>Warning</b>: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 59 in <b>C:\xampp\htdocs\server\src\Core.php</b> on line <b>108</b><br />

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...