-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
CoderX
CoderX
Witam, krótko o co chodzi - nie pamiętam kiedy ostatni raz kodowałem/programowałem coś gdzie spędziłem przy tym wiele lat od najmłodszych lat. A teraz czas wrócić w końcu :D
Pierw powiem co robiłem, a na końcu pytanko ;)
Siedziałem głównie w web developingu (back-end głównie mnie interesował ale lubiłem także i front-end), miałem doczynienia/pracowałem z php, mysql, phpmyadmin, javascript, trochę liznąłem tematu o SEO. Nigdy nie lubiłem jakiś wordpressów i tym podobne, zawsze wolałem zrobić własnego CMSa PHPie. Trochę z android studio się bawiło, c# visual studio i arduino xD
A pytanie jest chyba proste, dla tych którzy siedzą w tym dalej. Chcąc wrócić nie mogę odbiegać za dużo w czasie, i chciałem się zapytać co warto a czego nie warto. Co odeszło do lamusa i czym zostało zastąpione, czego nowego się uczyć. Jakies nodeJSy angulary itp itd..
Trzeba mnie po prostu znów wprowadzić w ten świat trzymając za rączkę 😂 żebym nie marnował na coś czasu nie potrzebnie, co ma teraz trendy, czego szukają na rynku pracy.
Przerwę miałem od tego wszystkiego przez "balety" xD że tak powiem, ale to już się skończyło u mnie i czas wrócić do starego hobby, które jako jedyne w sumie mnie w życiu interesowało, i dalej w głowie coś siedzi że ciągle myślę o czymś z tym związane, np. jak zrobić coś jakoś, co będzie, jak będzie działać, co się stanie, jak ominąć to i tam to heh
Miłego!
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.