Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z aimem

tr3ndinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest taki jak opisany na dole moze jest to spowodowane zmęczeniem po sql ?

Ej wiecie czemu przedwczoraj idealnie mi się grało a dziś myszki z podkładką nie czuje

Dziwnie mi się porusza myszka po podkładce

Taka śliska mi się wydaje a wcześniej przyczepność w chuj miałem

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z aimem
Opublikowano

Ciężko jednoznacznie powiedzieć dlaczego odnosisz takie odczucia, ale tak jak powiedziałeś może to być zmęczenie po szkole. Bo jednak nauka też wymaga energii. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To na pewno zmęczenie. Też tak często mam, że jak nie mam motywacji, czuję zmęczenie, taką "wiotkość" mięśni, jakby były eksploatowane w ten sam sposób co mój procek, że aż mi komp się wyłącza (to już problem za pastą, załatwię sobie jakąś). Ogólnie chwilę odpocznij po szkole, bo niestety ale zbieranie wiedzy męczy mózgownicę, przez co percepcja człowiekowi się pogarsza (a to w csie jest chyba druga najważniejsza rzecz podczas grania).

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dziwne problemy macie

Z autopsji sie nauczyłem, że jak grasz za dużo to gra sie chu***o

Jak grasz mniej, grasz lepiej - bardziej sie skupiasz; jak grasz 24/7 w końcu jesteś zdezorientowany i nie reagujesz na rzeczy które są istotne

Co do Twojej myszki spróbuj jeszcze na innym porcie usb, jak nie, to definitywnie za dużo grasz w csa 😄

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...