Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Client Gry Do Prywatnych Serwerów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jestem tutaj nowy (chodzi o forum dot. Silkroada) nie za bardzo obczajam o co w tym wszystkim chodzi. A więc mam pytanie, czy jest tu jeden klient do gry na którym każdy serwer chodzi? Że się do folderu wkleja launchera i odpala? (na styl spolszczeń w metin2 priv albo na chińskim launcher)? Jeżeli tak to działa to proszę o link do głównego klienta i o wytłumaczenie jak odpalic launchery itp. Piszę o tym temat, ponieważ nie mogę pobierac ciągle clientow na każdy serwer, ponieważ internet na to nie pozwala (pobiera z predkością 30kb/s).

Przepraszam jeżeli jest/był taki temat, lecz niestety nie znalazłem go. Z góry dziękuje za odpowiedź, stawiam +++ za każdą sensowną odpowiedź.

2pacsygna.jpg

Opublikowano

Jest duzo versji silkroad. cSRO,vSRO,iSRO,kSRO raty x1.

Są też prywatne servery. Te najpopularniejsze to ZSZC i Swsro2(platne konto)

Do kazdej versji gry trzeba pobrac oddzielna instalke ; p

Jak juz masz instalke to instalujesz wchodzisz do folderu odpalasz launchera robi Ci sie update i grasz ;)

Opublikowano

Niestety do prawie każdej wersji, trzeba sciągać nowego clienta. Zostaw kompa na noc to Ci się ściągnie =)

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

Dzięki bardzo, każdy dostaje plusik. Teraz mam jeszcze jedno pytanie - Jaki serwer jest darmowy i najlepszy?

2pacsygna.jpg

Opublikowano

Dzięki bardzo, każdy dostaje plusik. Teraz mam jeszcze jedno pytanie - Jaki serwer jest darmowy i najlepszy?

Wszystkie servy są darmowe =)

Na swsro 1 i 2 trzeba zapłacić 5$ za konto.

Najlepszy jest swsro2.

Isro lub inne licencjonowane wersje jak ksro, csro itd, też są dobre (jeśli lubisz exp x1) =)

Jeśli chcesz zagrać na privie (zwiększone raty) a nie chcesz płacić za konto to polecam zszc lub sjsro.

@Down:

Pod słowem "darmowy" ja rozumiem taki server na którym nie trzeba opłacać abonamentu =]

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

On się pyta jaki z darmowych jest najlepszy, a ty mówisz, że każdy jest darmowy tylko, że na Sw musisz kupić konto... ehhh no to chyba nie jest darmowy?

ZSZC Water/Fire (jak podejdzie, nie ma różnicy pomiędzy nimi, tylko tyle, że Water to nowszy i ludzie mają mniejsze lvle, i możliwe, że szybciej się wbija, ale nie wiem, bo na ZSZC grałem przed wprowadzeniem 2 Serwerów).

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano

On się pyta jaki z darmowych jest najlepszy, a ty mówisz, że każdy jest darmowy tylko, że na Sw musisz kupić konto... ehhh no to chyba nie jest darmowy?

ZSZC Water/Fire (jak podejdzie, nie ma różnicy pomiędzy nimi, tylko tyle, że Water to nowszy i ludzie mają mniejsze lvle, i możliwe, że szybciej się wbija, ale nie wiem, bo na ZSZC grałem przed wprowadzeniem 2 Serwerów).

Jak mniejsze 100 już są :D.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...