Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autorski plugin na drop nie współpracuje z pluginem na generator stone

NewSpectra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, pisze w sprawie prośby o pomoc, zleciłem osobie plugin na drop, niestety jest z nim taki problem ,że nie współgra razem ze stoniarkami, chodzi mi o to, że po wykopaniu na survivalu nie odnawiają się, a na creative już się odnawiają, ponadto gracze bez permisji na spawnie, gracze mogą rozwalać bloki, wie ktoś może jak to naprawić  ?

Plugin: https://www.mediafire.com/download/hfzvflbzq9hblnq

Skan: https://www.virustotal.com/gui/file/666ce422f2398a43c50cdb9d3f159be0261b230f63a41a2b36648495a0e1a0cb/detection

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Autorski plugin na drop nie współpracuje z pluginem na generator stone
Opublikowano

No to fajny ten drop.

Nie zlecaj czegokolwiek komuś, kto nie gwarantuje, że problemy powiązane spróbuje rozwiązać edytując swój kod za darmo.

Dodatkowo, to co zamówiłeś, to podróba(@edit przeróbka) czegoś, co już dawno zaistniało i było upublicznione. :)

Mi się wydaję, że to przez to, chociaż mogę się mylić, nie wiem:

public void breakBlock(Block block, Player player, ItemStack item)
  {
    block.setType(Material.AIR);
  }

No długo się nie przyglądałem :P

A, że tak zapytam, na ile pan pseudo programista Cię oscamował?

@edit Co do tego wklejka kodu, to nie ma event.cancell i przez to pewnie generator próbuje postawić blok ponownie, czyli kamień, czy cokolwiek, a plugin na drop stawia na to po prostu powietrze. Jedno wchodzi na drugie.

Opublikowano
3 godziny temu, Ekrahb napisał:

No to fajny ten drop.

Nie zlecaj czegokolwiek komuś, kto nie gwarantuje, że problemy powiązane spróbuje rozwiązać edytując swój kod za darmo.

Dodatkowo, to co zamówiłeś, to podróba(@edit przeróbka) czegoś, co już dawno zaistniało i było upublicznione. 🙂

Mi się wydaję, że to przez to, chociaż mogę się mylić, nie wiem:

public void breakBlock(Block block, Player player, ItemStack item)
  {
    block.setType(Material.AIR);
  }

No długo się nie przyglądałem 😛

A, że tak zapytam, na ile pan pseudo programista Cię oscamował?

Dokładnie - przeróbka, których od chuja jest na necie, wszystko to samo,  widzę minimalny wkład "autora" Alpaq w dodaniu licencji którą można wyciąć w minute, nie jestem pewny czy aby w tym pluginie jest chociaż 50 linijek własnego kodu
Za "naprawę" wziąłem od niego 20zł. Chociaż i tak myślę, że bardziej opłacałoby mu się zapłacić te 50/60zł i dostać normalny drop dostosowany pod swoje widzi-mi-sie i jeszcze otrzymać dożywotni support dot. pluginu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...