Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestoriaMT2.pl [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na PrestoriaMT2.pl [Easy]
Opublikowano
1 godzinę temu, PanFredzio napisał:

Nie polecam. Za kilka dni serwer się wywali.

Jak się nie wywali za kilka dni, to przychodzisz do administracji i przepraszasz.

NAJLEPSZY SERWER SFGAME POWRACA - Xayah Classic!

Start Serwera: 06.12. godz 20:00

sygnatura.jpg

Opublikowano

Ten serwer to jakiś żart chyba :D
niby 500 graczy a w m1 pustki, wygląda jakby był robiony w tydzień, nowości tyle co na privach w 2013 roku.

zpot.png

Opublikowano
5 godzin temu, BambusowyDzwon napisał:

Jak się nie wywali za kilka dni, to przychodzisz do administracji i przepraszasz.

Chłop co pijany pisze

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
11 godzin temu, BambusowyDzwon napisał:

Jak wy nawet nie potraficie zrobić regulaminu gry a i tak banujecie ludzi ZA NIC. Zero dowodów, kompletnie nic. Jesteście totalnym pośmiewiskiem, niczym więcej. 

P.S. Napisałem wam punkt, który mieliście dodać do regulaminu na forum, zgodziliście się na niego. Nawet tego nie potrafiliście zrobić, dodać gotowego punktu do regulaminu.

Jedyne co chcecie to wyje*** paru debi** na kase, bo do niczego innego się nie nadajecie.

Opublikowano

Serwer fajny, tzn najzwyklejsza stara pandora, czyli serwer idealny dla mnie ale niestety administracja jest niezwykle dziecinna. GMowie piszący JD, bawiący się różnymi funkcjami.. szkoda gadać, bo gdyby administracja nie zachowywała się jak dzieci to na pewno bym został i wziął ze sobą kilku znajomych a tak to trzeba szukać dalej.

Również myślę, że z taką administracją serwer długo nie wytrzyma.

Opublikowano

Nie chce mi się prezentacji czytać, więc mam pytanie w 6/7 bon wchodzi odp/sil przeciwko klasom? 

Opublikowano

Mi ogólnie się podoba, nie ma tych wszystkich nowości, które nie wiele mają wspólnego z metinem.

Wbiję i dam edit za jakiś czas 🙂

Edit: Raczej dno i wodorosty

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 2.11.2019 o 11:28, BambusowyDzwon napisał:

No i się wywalił. Teraz ja oczekuje przeprosin na kolanach i przyznania się, że jesteście bandą gówniarzy.

Opublikowano
15 minut temu, PanFredzio napisał:

No i się wywalił. Teraz ja oczekuje przeprosin na kolanach i przyznania się, że jesteście bandą gówniarzy.

Post napisany 2 listopada, a odpisany 22 listopada, fajne kilka dni, jeszcze jakby to była prawda, że się wywalił. ;/

image.png

Opublikowano
1 godzinę temu, ILui napisał:

Post napisany 2 listopada, a odpisany 22 listopada, fajne kilka dni, jeszcze jakby to była prawda, że się wywalił. ;/

3266 postaci (stan na przed chwilą) to żałosny wynik.

Opublikowano
1 godzinę temu, ILui napisał:

Kilka dni temu na liczniku było 200 osób, teraz już licznika nie ma, weź dziewczynko Krzysia nie pogrążaj się. Porozmawiajcie sobie lepiej na ts w tym kółku wzajemnej adoracji o czymś pożytecznym.

Opublikowano
4 godziny temu, PanFredzio napisał:

Kilka dni temu na liczniku było 200 osób, teraz już licznika nie ma, weź dziewczynko Krzysia nie pogrążaj się. Porozmawiajcie sobie lepiej na ts w tym kółku wzajemnej adoracji o czymś pożytecznym.

Aha, czyli jeżeli licznika nie ma to serwer sie wywalił, gz dla ciebie. A dziewczynko to mów sobie do kogoś innego. Pozdro 600 ciau. :)

image.png

Opublikowano
2 godziny temu, ILui napisał:

Aha, czyli jeżeli licznika nie ma to serwer sie wywalił, gz dla ciebie. A dziewczynko to mów sobie do kogoś innego. Pozdro 600 ciau. 🙂

Ja tylko przypomnę Exemira i ich świetny licznik tj. "Nie poddamy się" zamiast liczby graczy. Jeżeli decydujecie się na usunięcie licznika to raczej powinniście się liczyć z tym, że ludzie domyślą się, że zwyczajnie serwer wam umiera. Tutaj nie ma sie co obrażać na cały świat tylko przyjąć to na klate i albo wyciągnąć wioski albo wziąć swoje grabki i wyjść z piaskownicy bo zwyczajnie nie powinniście mieć w niej miejsca.

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
19 godzin temu, SiureK™ napisał:

Ja tylko przypomnę Exemira i ich świetny licznik tj. "Nie poddamy się" zamiast liczby graczy. Jeżeli decydujecie się na usunięcie licznika to raczej powinniście się liczyć z tym, że ludzie domyślą się, że zwyczajnie serwer wam umiera. Tutaj nie ma sie co obrażać na cały świat tylko przyjąć to na klate i albo wyciągnąć wioski albo wziąć swoje grabki i wyjść z piaskownicy bo zwyczajnie nie powinniście mieć w niej miejsca.

Mogli podkręcać jak Perserga, jak to twierdził kiedyś, że to pomaga x d e

Opublikowano
6 godzin temu, Lajk™ napisał:

Mogli podkręcać jak Perserga, jak to twierdził kiedyś, że to pomaga x d e

Znaczy wiesz, on siedzi z nimi tam cały czas więc pewnie połowa pomysłów tam to jego robota także nie dziwne że serwer sobie zdycha. Poza tym pieserga wierzy w to co sobie ustawi na liczniku, jakby miał puste m1 a na liczniku 1000 osób to i tak będzie mówił, że te 1000 osób gra XD

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
Dnia 22.11.2019 o 17:11, ILui napisał:

Aha, czyli jeżeli licznika nie ma to serwer sie wywalił, gz dla ciebie. A dziewczynko to mów sobie do kogoś innego. Pozdro 600 ciau. 🙂

no ale jak masz 2 tygodnie po starcie 3 osoby w m1 to sie serwer wywalil

Arivis.pl

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

17. Prezentacje nieaktywne 28 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu „Archiwum Prezentacji Serwerów”.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...