Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elenium.pl s2 [Medium/Hard]

ŚlimaG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

START SERWERA 2 LISTOPADA O 18:00!

5bTiuJs.png

PREZENTACJA:

https://forum.elenium.pl/index.php?/topic/543-mediumhard-eleniumpl-reborn/

https://s2.elenium.pl/account/register

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ODBIERZ BONUSY NA START:

ADMINISTRACJA:

[GA]Shaggy - Właściciel, pomysłodawca i technik projektu

Weryfikacja:

0905_122456.jpg

0905_122435.jpg

DAJ SIĘ PRZEKONAĆ I SPRAWDŹ ELENIUM.PL S2

• Aive zmienił(a) tytuł na Elenium.pl s2 [Medium/Hard]
Opublikowano

Panu już podziękujemy za jego "ciężką pracę" i kolejny serwer , który za max 5 tygodni zostanie zostawiony sam sobie. Wszystkich którzy chcą tu zagrać zapraszam do poczytania wypowiedzi z s1 tam ładnie widać co to za człowiek. Dla niego zawsze wszystko gra, jest bez winy, wręcz anioł metina jedyny problem to gracze. Pozdrawiam ale za Pana serwery już dziękuję - aktywny gracz z s1

Opublikowano

Nie grałem wprawdzie od kilku lat w mt, ale ten serwer bardzo się spodobał. Community fajne, GA ogarnia, ludzie się dobrze bawią 🙂 Nie ma ich tak dużo jak kiedyś, ale domyślam się że te czasy nie wrócą. 
ps. specjalnie konto założyłem, żeby się podzielić odczuciami 🙂

Opublikowano
Dnia 4.11.2019 o 17:25, Arrado napisał:

syf i tyle, administracja to powinna buroki kopać a nie serwery prowadzić 🙂

To co powiesz o TypowymMT2 XD?

Opublikowano

grałem i muszę powiedzieć że start mieli świetny - hehe nawet sami chyba byli zaskoczeni powodzeniem, teraz im to siadło i ludzie narzekają. Ale to niestety normalne przy polskich projektach - 90 % pada do miesiąca po otwarciu

Opublikowano
21 godzin temu, eryk341 napisał:

błąd że Shaggy nie rekrutuje nikogo ani suportow tutorow Gm'ow i dlatego jego serwery padają

Serwery padaja tylko przez małą liczbę graczy. Po co Ci team gdy ma 200 osób online? Nie stać mnie nawet na jego opłacenie, a wam nie da się wytłumaczyć że serwer będzie działał nawet i rok jeśli będzie ktoś na nim grał.

Opublikowano
2 godziny temu, ŚlimaG napisał:

Serwery padaja tylko przez małą liczbę graczy. Po co Ci team gdy ma 200 osób online? Nie stać mnie nawet na jego opłacenie, a wam nie da się wytłumaczyć że serwer będzie działał nawet i rok jeśli będzie ktoś na nim grał.

nie stać cię na opłacenie teamu ale nie gmow czy tutów którzy robią to za w sumie friko ew. za jakieś SM na serwerze mogę się założyć że na twoim serwie trochę odpałow zapieprza 😕

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwery zostały połączone w 1. Aby zalogować się na konto z s1 należy dopisać do loginu "s1". Przykładowo wcześniej: shaggy, a teraz shaggys1.

Trzymajcie kod na Auto-Buffa na 24 Godziny: ELENIUMBACK

Wpisz go w sekcji "Zakup VIP + SM" -> "Vouchers" na naszej STRONIE GŁÓWNEJ!

image.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 16.11.2019 o 23:51, ŚlimaG napisał:

Serwery zostały połączone w 1. Aby zalogować się na konto z s1 należy dopisać do loginu "s1". Przykładowo wcześniej: shaggy, a teraz shaggys1.

Trzymajcie kod na Auto-Buffa na 24 Godziny: ELENIUMBACK

Wpisz go w sekcji "Zakup VIP + SM" -> "Vouchers" na naszej STRONIE GŁÓWNEJ!

image.png

XDDDDDDDDDDDDDDD 

co 2 miesiace to samo idiota jebany przestan juz robic ten syf

Opublikowano
Dnia 30.11.2019 o 18:24, Zatoxxx napisał:

XDDDDDDDDDDDDDDD 

co 2 miesiace to samo idiota jebany przestan juz robic ten syf

No ja skończyłem z metinkiem już 😄 W ogóle idioci jebani. Przecież ciągle macie to samo. Samia startuje 10 raz, Typowy to samo, Senthia aka Egoria tak samo. Już nie wspomnę o Lanerisie. Co wy w ogóle pierdolicie. Stuknijcie się w łeb. Vesteris, Veseris s1, Vesteris s2, Vesteris s2 Akademia, Nerwia s1, Nerwia akademia, Nerwia s2 teraz. NIKT NIE ROBI JUŻ SERWERÓW BO SIĘ NIE OPŁACA. Wszyscy wam co 2 miesiące dają to samo, a do mnie się przypierdalasz XD

Opublikowano
13 minut temu, ŚlimaG napisał:

No ja skończyłem z metinkiem już 😄 W ogóle idioci jebani. Przecież ciągle macie to samo. Samia startuje 10 raz, Typowy to samo, Senthia aka Egoria tak samo. Już nie wspomnę o Lanerisie. Co wy w ogóle pierdolicie. Stuknijcie się w łeb. Vesteris, Veseris s1, Vesteris s2, Vesteris s2 Akademia, Nerwia s1, Nerwia akademia, Nerwia s2 teraz. NIKT NIE ROBI JUŻ SERWERÓW BO SIĘ NIE OPŁACA. Wszyscy wam co 2 miesiące dają to samo, a do mnie się przypierdalasz XD

xD.

Skończ gwiazdorzyć, zarobiłeś na jednym serwerze 30k i liczysz, że na każdym tyle będzie?

Opublikowano
6 godzin temu, Lajk™ napisał:

xD.

Skończ gwiazdorzyć, zarobiłeś na jednym serwerze 30k i liczysz, że na każdym tyle będzie?

Zostaw go. Chłop myślał, że potrafi coś zrobić a jak już mu nie wyszło to stwierdził, że to wszystko wina graczy XD

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
26 minut temu, SiureK™ napisał:

Zostaw go. Chłop myślał, że potrafi coś zrobić a jak już mu nie wyszło to stwierdził, że to wszystko wina graczy XD

Nieee to wina youtuberów xD 

Samia ile stoi?
Vesteris ile stoi?
Nerwa?
3 pierwsze serwery które stoją pod hajs stoją dłużej niż twoje 2 XD  Ile razy kończyłeś z serwerami? Poprostu dziwie się że wgl. ktoś u ciebie tam jeszcze gra xD chyba że to twoje postacie to spx 

Ile jest graczy online w godzinach szczytu? Skąd dropnę trutkę?

image.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

17. Prezentacje nieaktywne 28 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu „Archiwum Prezentacji Serwerów”.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...