Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programista Bukkit na zlecenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważywszy, że bez portfolio się jednak nie obejdzie, bo klient zrezygnował, postanowiłem je sobie ogarnąć i niedługo wstawić.

To taka ciekawostka dla tych, co powiedzieliby, że grafika jest kijowa i nie mam nawet prac do pokazania.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam tego Pana. 

Możliwe, że pluginy pisze na wysokim poziomie, ale jest to bardzo toksyczna osoba pozbawiona kultury. Potencjalny klient niech sobie spojrzy w zawartość użytkownika - w większości przypadków drwi z osób, które czegoś nie rozumieją.

Opublikowano
2 minuty temu, sk8erace1 napisał:

Nie polecam tego Pana. 

Możliwe, że pluginy pisze na wysokim poziomie, ale jest to bardzo toksyczna osoba pozbawiona kultury. Potencjalny klient niech sobie spojrzy w zawartość użytkownika - w większości przypadków drwi z osób, które czegoś nie rozumieją.

Nie z osób, które czegoś nie rozumieją, lecz z osób, które się w lekkim stopniu wywyższają. Przeanalizuj wszystkie przeszłe sytuacje, proszę.

To, jak ze sobą rozmawiamy na telegramie nie oznacza, że nie potrafię rozmawiać i dogadać się z klientem.

Opublikowano
17 minut temu, sk8erace1 napisał:

Nie polecam tego Pana. 

Pozbawiona kultury?

Jakoś normalnie rozmawiałem z @Ekrahb i otrzymałem plugin który spełnia swoje zadanie, więc niezbyt rozumiem. Na samym początku raczej powinno się coś sprawdzić, zanim się wypowie, ale no cóż... Większość osób na tym forum tak robi: ,,No gdzieś tak widziałem, tu coś słyszałem, więc tak pewnie jest, ale nie sprawdzę tego''

Sprawdziłem nawet specjalnie ostatnią aktywność i nie widzę takich postów. Mógłbyś wysłać linki?

Polecam

Opublikowano
1 minutę temu, sk8erace1 napisał:

@Vosly,

Również rozmawiałem z @Ekrahb i wklejanie tutaj screenów z tej rozmowy byłoby przynajmniej nietaktowne. Nie będę z Wami dyskutował, wyraziłem swoją opinię i tyle.

Oczywiście rozmawiałeś o pluginie który zamierzałeś zamówić?

Prawda?

Tylko zacytuje:

Nie z osób, które czegoś nie rozumieją, lecz z osób, które się w lekkim stopniu wywyższają. 

Opublikowano
Dnia 9.11.2019 o 13:52, sk8erace1 napisał:

@Vosly,

Również rozmawiałem z @Ekrahb i wklejanie tutaj screenów z tej rozmowy byłoby przynajmniej nietaktowne. Nie będę z Wami dyskutował, wyraziłem swoją opinię i tyle.

Tak, nietaktowne. Szczególnie, że jestem coraz to bardziej przekonany, iż jednak nasze "rozmowy" na telegramie, przez Twoje wyprowadzanie mnie z równowagi mają związek znaczny z moimi warnami nadanymi przez Ciebie.

Mianowicie chodzi tutaj o "Spam" - http://prntscr.com/pum4h3

:) Odpowiedz moją można przeczytać tutaj - https://mpcforum.pl/topic/1662385-czy-mógłby-ktoś-spolszczyć-plugin-warps/

@edit Nie no, do tej pory to setka osób w kolejce czeka do spolszczenia pluginu temu panu, chryste panie

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...