Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zainwestuje w serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym zainwestować w minecraft nie wiedzieć czemu 🙂 Jakiś sentyment  mam do tej gry. Jestem 23 letni mogę się chyba nazwać "młodym biznesmenem" Posiadam kilka działalności, a także zainwestowałem w dwa projekt internetowych gier. O działalnościach niezbyt będę się rozpisywał, aczkolwiek projekt gier przynoszą powoli korzyści. Jestem w stanie zainwestować w serwer minecraft więc wszystkich zainteresowanych proszę najpierw o kontakt poprzez wiadomość prywatną mpc forum. Oczywiście musisz spełnić następujące wymagania:

-  Mieć pomysł na serwer bez pomysłu nie piszcie ponieważ nie ma sensu tracić ani mojego czasu ani waszego 

- Pomysłu musi być interesując dla mnie jak i również dla graczy minecraft

- Autorski pomysł bez ściągania od innych serwerów ich AUTORSKICH POMYSŁÓW

- Najlepiej gdybyś był pełnoletni ponieważ... Później dowiesz się dlaczego 🙂

- Posiadanie odpowiedniego zespołu gotowego do realizacji wyznaczonych celów.

- Miło byłoby gdybyś miał/mieliście już jakiekolwiek doświadczenie

Proszę nie pisać komentarzy z kontaktem tylko minimalnie się wysilić i napisać prywatną wiadomość. Wszystkie tego typu komentarze będą prze zemnie ignorowane! 

• dawidex335 zmienił(a) tytuł na Zainwestuje w serwer
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ogłaszając się w taki sposób jako sponsor to nie trafisz to ludzi wartych uwagi, a dzieciarni z gotowcami po przeróbce - takie serwery nawet nie zarabiają na siebie, a co tu mówić o jakimś zysku. Też mi nie pasuje, że od początku zatajasz wiele informacji, zamiast jako osoba wiarygodna grać w otwarte karty, przedstawiając wszystko do zaoferowania. Nie polecam już po pierwszym wrażeniu. 🙂

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...