Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 8.03.2020 o 20:34, BogusKaka1 napisał:

Nie polecam , mało osób online serwer już sporo czasu jest   więc nowi gracze nie mają co szukać tam 

Dziwne stwierdzenie. Od kilku miesięcy ilość online stoi stabilnie. Nowi i tak nie mają wyboru, bo na rynku tylko gromo z serwerów hard/medium stoi z przyzwoitą ilością online, a nowe serwery tego typu, które wystartują w najbliższym czasie to wiadomo od jakiego teamu i jak szybko upadną 🙂

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dnia 10.03.2020 o 18:26, laraxgm napisał:

Dziwne stwierdzenie. Od kilku miesięcy ilość online stoi stabilnie. Nowi i tak nie mają wyboru, bo na rynku tylko gromo z serwerów hard/medium stoi z przyzwoitą ilością online, a nowe serwery tego typu, które wystartują w najbliższym czasie to wiadomo od jakiego teamu i jak szybko upadną 🙂

lepsze to niz grac na serwerze singleplayer

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W godzinach po południowych znikoma ilość graczy. W dużej mierze spory odłamek Pandory na innych warunkach, próbujący osiągnąć sławę na nostalgii. 

Opublikowano (edytowane)

W południe jest po 600+ online, wieczorami pod 700-800 więc jaka to znikoma ilość? inne serwery tego typu są daleko z tyłu 🙂

Porównanie do pandory to jakieś nieporozumienie. Gromo to bardziej global z 2010 , ravia, balmora niż jakikolwiek inny priv

Edytowane przez laraxgm
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ale jak wieje nudą? jak coś nowego proponujemy wprowadzić to na forum oburzenie i sprzeciwy, po prostu ludzie sami chcą aby obecnie tak to wyglądało, jednakże w niedalekiej przyszłości są plany na 3 nowe dungeony i elementy z nimi powiązane

Opublikowano

Nie ma w ogóle konkurencji na serwerze i dysproporcja między osobami zaczynającymi a starymi wygami jest zbyt duża. Oczywiscie ma to przełożenie w zbijanych bossach/metkach. Dlatego dobrym rozwiazaniem mogłaby być akademia a po paru miesiącach fuzja. 

Opublikowano

otworzenie akademii lub s2 sugerowano nam już 3 miesiące temu 🙂

aktualnie skupiamy sie tylko na tym jednym serwerze więc takie opcje odpadają 

jeśli jest mało bossów/metków to można po prostu zwiększyć resp oraz dodać elitarne bossy

dodać dungeon na mniejszy lvl kwestia dopracowania szczegółów

Opublikowano

zaczynajac teraz bez wydawania hajsu niema najmniejszego sensu ,

tak tylko pisze jak by ktos myslal o pograniu bo mu sie nudzi ;d

P6yiSdK.jpg

Opublikowano
Dnia 2.05.2020 o 14:02, Gandalf777 napisał:

zaczynajac teraz bez wydawania hajsu niema najmniejszego sensu ,

tak tylko pisze jak by ktos myslal o pograniu bo mu sie nudzi ;d

Dlaczego?

Polecam serwer, administracja się zajmuję, często eventy i do tego bugów nie ma!

Fajny klimat i łatwy kontakt z Administracją.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dziś na podstawie zebranych opinii i przeprowadzenia własnych testów ostatecznie dopracowaliśmy drop, teraz każdy etap rozgrywki jest idealnie zbalansowany pod tym względem, nowi gracze bez problemu mogą zarobić w m1 i m2

Opublikowano

Ilość itemów jak i cena w IS mnie przeraziła,  IS rozbudowany jak na PLu xD 

Medale, pelerynki, autopoty,  ksiegi poli aż po p. Anty expa  A w m1 spotkałem maksymalnie 10 graczy (3 shinsso , 7 jinno oraz 0 w chunjo) także daje to wiele do myślenia 🙂

mamy druga połowę mają ale zająć wielkanocny cały czas stoi w M1

serwer za mocny nastawiony na P2W🙂

image.png

Opublikowano
9 godzin temu, laraxgm napisał:

że co prosze? 😄

jedyny serwer gdzie nie ma kostiumów i nakładek w is więc jakie p2w

Czyli czekaj, żeby serwer był p2w w IS muszą być kostiumy, pety i nakładki tak? Mhm.. za to można najebać pełno innych itemów które wymieniłem wyżej to już nie jest p2w? Nawet głupie pd na 1h.. zapis lokalizacjii  nie wiem  zy wzmianki i dodania są bo nie chce mi się sprawdzać no ale tak, to nie jest serwer p2w bo nie ma kostiumów xD

image.png

Opublikowano
4 godziny temu, Molirol napisał:

Czyli czekaj, żeby serwer był p2w w IS muszą być kostiumy, pety i nakładki tak? Mhm.. za to można najebać pełno innych itemów które wymieniłem wyżej to już nie jest p2w? Nawet głupie pd na 1h.. zapis lokalizacjii  nie wiem  zy wzmianki i dodania są bo nie chce mi się sprawdzać no ale tak, to nie jest serwer p2w bo nie ma kostiumów xD

troszke racja aczkolwiek kupony sm dropią w grze z niektórych bossów czy nawet na oxach są rozdawane więc niekoniecznie "pay" 🙂

a bez tych przedmiotów typu zapis teleportacji, lizaki itp. nikt by nic z isa nie kupował bo nawet pd i rękawice są w dropie na metkach red las

także unikalne przedmioty only is to jest coś koniecznego jeśli chcemy aby serwer stał dłużej niż rok, kwestia tego jakie funkcje lub bonusy się dodaje do takich przedmiotów u nas akurat jest to dobrze zrobione 🙂

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wieje nudą m1 ch1 może z 10 graczy a reszta to shopy nic się nie da kupić na niższy lvl (nawet problem jest z ribem+9) lipa totalna

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w ostatnim czasie najwięcej dyskutowało się w temacie odnośnie dungeonów

aktualnie przygotowujemy 4 dungeony które odciążą troche standardowe metki/bossy

dungi są ciekawe i rozbudowane, każdy ma motyw nawiązujący do klasycznego metina wiec nie zauważymy przepaści w kontraście

temat z zapowiedzią dungeonów https://forum.gromo.pl/index.php?/topic/2435-zapowiedź-aktualizacji-event-letni/

devil_tower_miniature.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...