Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Acapulco-Bot - jak skompilować?

Crisuuuu

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na Acapulco-Bot - jak skompilować?
Opublikowano

1. Pobierasz repozytorium.

2. Wypakowujesz pobrane archiwum 

3. Pobierasz Visual Studio Community (darmowe) instalujesz pakiety do C#

4. Uruchamiasz solucje projektu (2x klikasz w plik .sln) i czekasz na całkowite załadowanie projektu (moze to chwile potrwać, a także wyskoczyć kilka okien i pytań jeżeli projekt był tworzony na innej wersji kompilatora niż ty pobrałeś.)

5. Klikasz Uruchom na górze w pasku Visual Studio

6. Czekasz na skompilowanie i uruchomienie projektu. Testujesz i działa.

Nie musisz ponownie kompilować bota, wystarczy że przejdziesz do katalogu gdzie wypakowałeś archiwum. W folderze Debug będzie plik .exe który chyba wiesz jak uruchomić.

Opublikowano

Acapulco bot ma keyloggera!!! Wiem bo ukradli mi z konta 320m !! Koles wysłał sobie złoto na multi konto na świat pandora, nie polecam 😞 Oby znalazł sie jakiś miłosierny pan ktory usunie to świństwo 😞 a poza tym bot wydaje mi sie ze ma jakies błedy, nie loguje sie spowrotem po przerwach technicznych, nie sell przedmiotów WYBAWCO UJAWNIJ SIĘ!

Opublikowano

@zajecrap

1. Skąd pobierałeś bota ? Był to skompilowany projekt z gita który podał autor ? Czy od "kogoś" ?

2. Jaką masz pewność że to przez użycie bota. Mogłeś mieć słabe hasło i/lub hasło którego używałeś na innej słabej stronie i wyciekło (np. morele)

Opublikowano
Dnia 6.11.2019 o 21:04, Reveres napisał:

@zajecrap

1. Skąd pobierałeś bota ? Był to skompilowany projekt z gita który podał autor ? Czy od "kogoś" ?

2. Jaką masz pewność że to przez użycie bota. Mogłeś mieć słabe hasło i/lub hasło którego używałeś na innej słabej stronie i wyciekło (np. morele)

Pobrałem złożonego już bota, dokładnie to z Githuba :/

Mordo naprawiłbyś aby bot logał po przerwach technicznych? :/

Opublikowano

@zajecrap 1. no to jak jesteś takim leniem to nie dziwie sie że ci ukradli konto... Pobierać darmowego bota, licząc że nie ma jakiegoś syfu. Ten bot z gita jest czysty, na tyle na ile go przeglądałem, wszystkie req. idą tylko do margonem.pl

2. Nie, nie bawie sie w margonem

Opublikowano

Mordeczko bot jest od rivendella czy jak on ma tam, zgineło mi siano z konta tylko dlatego bo używałem tego bota na apke,hasło bylo mocne, czyli cos jest 😕

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...