Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Latające samochody w GTA SA na Windows 10

BetonOficjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takowy problem ponieważ mam sporo błędów w gta san andreas np jade sobie ulicą a inne auta zaczynają odpierdalać magiczne 180 słyszałem ze to jest problem tylko na windows 10.

Jak to naprawić?

@edit gta na steam

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

• Rayzer. zmienił(a) tytuł na Latające samochody w GTA SA na Windows 10
Opublikowano

Błędy w prawidłowym działaniu San Andreas na Windows 10 i to w dodatku z platformy Steam to nic nadzwyczajnego, wybrałeś najgorsze możliwe połączenie, które nieraz będzie cię doprowadzać do irytacji. Przede wszystkim polecam wykonać downgrade wersji gry bądź całkowicie zmienić platformę – instrukcję znajdziesz pod tym adresem. Jeśli nie masz jeszcze tego zrobionego, włącz funkcję DirectPlay w panelu sterowania. Większość błędów powinno zniknąć, jednak gdyby w dalszym ciągu się pojawiały, daj znać.

Opublikowano
Dnia 29.09.2019 o 14:40, Rayzer. napisał:

Błędy w prawidłowym działaniu San Andreas na Windows 10 i to w dodatku z platformy Steam to nic nadzwyczajnego, wybrałeś najgorsze możliwe połączenie, które nieraz będzie cię doprowadzać do irytacji. Przede wszystkim polecam wykonać downgrade wersji gry bądź całkowicie zmienić platformę – instrukcję znajdziesz pod tym adresem. Jeśli nie masz jeszcze tego zrobionego, włącz funkcję DirectPlay w panelu sterowania. Większość błędów powinno zniknąć, jednak gdyby w dalszym ciągu się pojawiały, daj znać.

Dobra zainstalowałem tyle że teraz nie mogę zainstalować spolszczenia przez te exe i nie może znaleść gry.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Podmień EXE:

https://mega.nz/#!LA4QHIqL!C2MpITJBYnTx0IBa3VkEk-gMqfkVhV9Sw7lzXt6ySx0

Skan:

https://www.virustotal.com/gui/file/f01a00ce950fa40ca1ed59df0e789848c6edcf6405456274965885d0929343ac/detection

Przy instalacji spolszczenia nie zapomnij wskazać manualnie lokalizacji katalogu z grą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...