Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.PL - działanie forum, który serwer wybrać?

kkrycha12334

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam dwa pytania. 

1. Na jakim serwerze globalnym (PL) polecacie mi zacząć grę, oraz jaka klasą. Jak zacząć dobrze zarabiać, jak szybko lvlowac? Jak narazie rzuca się w oczy Rubinium. Gdyby ktoś mógł polecić jakąś gildie, czy dać coś na start, byłbym wdzięczny. 

2. Dlaczego nie mogę pisać postów na oficjalnym forum metin2? 

• Aive zmienił(a) tytuł na Metin2.PL - działanie forum, który serwer wybrać?
Opublikowano
2 godziny temu, kkrycha12334 napisał:

2. Dlaczego nie mogę pisać postów na oficjalnym forum metin2? 

Bo ten idiota z nickiem na ,,A'' sobie wymyślił wraz z drugim idiotą na ,,A'', że żeby móc pisać na forum musisz mieć konto 4 dni (96 godzin). Po tym czasie konto się odblokowywuje i możesz pisać posty.

2 godziny temu, kkrycha12334 napisał:

1. Na jakim serwerze globalnym (PL) polecacie mi zacząć grę[...]

Na żadnym, chyba że chcesz wydawać 200 stówy miesięcznie.

Opublikowano
Dnia 25.09.2019 o 02:08, Revayerq napisał:

Bo ten idiota z nickiem na ,,A'' sobie wymyślił wraz z drugim idiotą na ,,A'', że żeby móc pisać na forum musisz mieć konto 4 dni (96 godzin). Po tym czasie konto się odblokowywuje i możesz pisać posty.

Na żadnym, chyba że chcesz wydawać 200 stówy miesięcznie.

200zł na co? Proszę o odpowiedź, jestem ciekawy, a też interesuje mnie global.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano
3 godziny temu, ruku napisał:

Jak ja grałem w metina to kupowałem Yangi - nielegalne - ale wiadomo jak do tego się podchodzi.  Nie wiem czy to teraz opłacalne ze względu na liczne zmiany w itemshopie.

59137af8787ba.jpg  ­

Opublikowano
3 godziny temu, ruku napisał:

Cytując pewnego youtubera: ,,bez IS gówno jest''

31 minut temu, Mafusz napisał:

Jak ja grałem w metina to kupowałem Yangi - nielegalne - ale wiadomo jak do tego się podchodzi.  Nie wiem czy to teraz opłacalne ze względu na liczne zmiany w itemshopie.

Jeżeli chodzi o samo kupowanie yangów to w dalszym ciągu tak jest, że te yangi w IS to każdy ma wylane, ponieważ to SCAM i wartość cenowa (20 zeta za tam 100kk czy tam ile tam jest) przerasta wartość rzeczywistą. Aktualnie 1won (100kk) jest warte około 6-8 zł w zależności od serwera. Nie siedzę w temacie, więc nie wiem, ile warty jest IS. Być może można robić tak, że kupujesz se wonów za powiedzmy 100zł i jesteś w stanie kupić IS, na który normalnie byś musiał wydać z 200-500. Nie wiem, nie znam się na cenach IS (ile zł to ile SM, jakie są koszty itemków), więc nie jestem w stanie określić czy jest taka możliwość. Być może jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...