Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy farmie żelaza na wersji 1.14.4

james44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem sobie przetestować znalezioną prze zemnie farme żelaza. Niestety stałem z 5 min koło farmy a tu się nawet 1 golem nie zrobił. Może ktoś by mógł pomóc ? Ps wiem że brzydkie ale najważniejsze na razie żeby to działało

PROBLEM.PNG

PROBLEM 3.PNG

PROBLEM 2.PNG

• Rayzer. zmienił(a) tytuł na Proszę o pomoc przy farmie żelaza na wersji 1.14.4
Opublikowano

A golem dlaczego miałby się tu zrobić? Brakuje spawnera

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano
9 godzin temu, james44 napisał:

No na filmie na yt było ze robi się jak villager się boi

Żelazne golemy pojawiają się w wioskach. W każdej wiosce zawsze pojawia się jeden golem. Po rozbudowaniu wioski i rozmnożeniu osadników mogą pojawiać się kolejne. Jest to pomocne przy tworzeniu farm żelaza.

Z minecraft gamepedii

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

• Aive zmienił(a) tytuł na Pomoc przy farmie żelaza na wersji 1.14.4
Opublikowano

hmm dziwnie nie brałem tego od jakiegoś randomowego typa tylko od takiego co nagrywał dobre poradniki do gry grał tak samo na 1.14.4 i film jest z lipca tego roku  chyba mała szansa ze coś dodałi cos od daty dodania tamtego filmu co by nisczyło plan robienia famy a jemu na filmiku się robiły golemy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...