Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Najlepszy Serwer?

StatTrakSmile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym się spytać, na jakim serwer opłaca się najbardziej grac lub który jest najbardziej popularny? n.p wiem ze na Pangea bardzo dużo ludzi gra, ale nie lubię takich serwerów co są "szafry, pasy" i takie inne bez sensu itemki, a jak chciałem spróbować virtualmt2 to mój ziomek powiedział ze tam są tylko "one shoty w pvp" oraz dużo z ISA idzie do pvp wiec chciał bym się spytać czy macie jakieś propozycje, na jakim serwerze grac co dużo osób gra oraz jest popularny i bez tych dodatkowych itemkow?

Opublikowano

Najlepiej to rzucić te giereczke. A tak serio jeżeli czujesz się uzależniony od metinka i po prostu musisz gdzieś zagrać to albo po prostu pobierz byle jaki serwer i pograj chwile aż Ci się znudzi, albo poszukaj czegoś zagranicznego. W Polszy jedyne serwery które coś teraz znaczą to Valium, Samia i możliwe, że ta Pangea (nie wiem, bo aż tak nie śledze już tego).

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

Jeśli szukasz czegoś trudniejszego, to w dziale zagranicznych serwerów jest sporo dobrych opcji bez tych wszystkich dodatków. Na polskiej scenie raczej nei ma co szukać ;d

BvB////Ac Milan 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...