Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

do usunięcia

ByTavuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja fajnawa, ale nic ciekawego w niej się nie znajduje, a co za tym idzie, nic ciekawego na serwerze, ale to jak dla mnie. Może być fajnie, dlatego inni niech się nie zniechęcają przez moją opinię.

Opublikowano

Moim zdaniem zamiast "farmuj" lepiej pasowałoby "uprawiaj", prezentacja jest 11/10 takie czegoś to ja jeszcze nie nie widziałem. 

8aVvxa2.png

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][1.8-1.14][SkyBlock] mySkyblock
Opublikowano

Brakuje jakiegoś dopisku, że jest to EASY SKYBLOCK z światem do zbierania surowców.

Obecnie wygląda mi to na serwer do zarobienia kasy, ale zobaczymy.

Dla mnie, osobiście, dodawanie do skyblocka sposobu na łatwe zdobycie surowców niszczy sens skyblocka. Rozumiem sklepy, gdzie można kupić różne przedmioty, ale nie oddzielny świat. Zero wyzwania, minimalizowanie uczucia progresu. Obecnie, takie 4/10.

lawsig_by_tomboyx98-d6t8ri0.png

Opublikowano

Dziękuje za wszystkie opinie i chciałbym również przeprosić za przedłużanie startu, serwer do jutra powinien być dostępny. Co do mining world, to absolutnie nie jest świat do zbierania surowców mówiąc dosłownie, na tym świecie gracz otrzymuje pieniądze za wykopanie surowca, ale samego surowca nie dostaje. Generatory również generują surowce w małych procentach, dlatego najłatwiej nie jest.

ps. Serwer jest tworzony przez jedną osobę - mnie, dlatego proszę o wyrozumiałość.

Opublikowano

Serwer cały czas w pełni działa. Zapraszamy dzisiaj o 19 do gry, odbędzie się wtedy event, na którym będzie można zdobyć prestiżowe nagrody! Do zobaczenia w grze!

Opublikowano

Przyszła sobota będzie eventową sobotą! Będą między innymi większy drop, ukryte skrzynki na mapie, dlatego zapraszamy szczególnie wtedy! Równie dobrze możecie teraz wpadać.

Opublikowano

Nie polecam perm za zablokowanie przycisku myszy przy generatorze z Inventory Tweaks'em

+ Ignorowanie odpowiedzi na moje pytanie przez 20min

@e

po 1 taki refresh to nie refresh po 2 coś ta twoja "pewność" gówno sie sprawdza w moim przypadku ?

Opublikowano

@KalimTSP, po pierwsze dziękuję bardzo za refresh tematu ? . po drugie, jeżeli jestem pewny, że ktoś ma wspomagacz typu fast mine, to go usuwam z gry i tyle, bez zbędnych słów.

Opublikowano

@ZwykłyK, przecież na serwerze jest pełno możliwości zarobku, sadzisz drzewka i sprzedajesz, sadzisz rośliny i zbierasz ręcznie - sprzedajesz, możesz stworzyć automatyczną farmę, kreatywniej z podejściem proszę ? . Aczkolwiek po wysłuchaniu większej liczby ludzi, zabieram się tak jak piszesz za ceny, będzie nieco łatwiej. Cd. spawnerów miałem pewną wizję, ale to się nie sprawdzi, dlatego sklep spawnerów będzie zmodyfikowany już bardziej, na to sobie mogę pozwolić, bo gracze spawnerów żadnych do tej pory nie mają i będą dodane takie perełki jak iron golem spawner. W weekend, a może i szybciej będzie dodana możliwość dostania się do nethera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...