Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw do 7k do oceny

TheThunder

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na Zestaw do 7k do oceny
Opublikowano
Dnia 17.09.2019 o 19:04, Gajwer napisał:

Do czego zestaw będzie wykorzystywany? 

montowanie filmów/flstudio tak w dwudziestu procentach w osiemdziesięciu ma być nastawiony na działanie 30 botów w metinie przez 24/7 lub granie w 4K

xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 17.09.2019 o 10:29, Kaori. napisał:

Zestaw całkiem spoko, ale troche go poprawiłem. https://www.morele.net/inventory/info/222ff23d/

no złożyłem z tego, chłodzenie jest potężne i przez to nie wejdzie mi nigdy 4-rta kość ramu  więc miej to na uwadzę jak będziesz następnym razem pomagać komuś, w sumie to polecam jak ktoś juz kupuje takie za 300zł dołozenie drugie tyle i kupienie chłodzenia wodnego bo przy takim zestawie te wiatrakowe strasznie wyje ale i tak jest git moge wstawić filmik ale jeszcze kabli nie poukładałem 

xD

Opublikowano
Dnia 5.10.2019 o 00:44, TheThunder napisał:

no złożyłem z tego, chłodzenie jest potężne i przez to nie wejdzie mi nigdy 4-rta kość ramu  więc miej to na uwadzę jak będziesz następnym razem pomagać komuś, w sumie to polecam jak ktoś juz kupuje takie za 300zł dołozenie drugie tyle i kupienie chłodzenia wodnego bo przy takim zestawie te wiatrakowe strasznie wyje ale i tak jest git moge wstawić filmik ale jeszcze kabli nie poukładałem 

Zawsze możesz wyjąć jeden wentylator, wtedy bez problemu wejdą ci 4 kości ramu, a samo chłodzenie da sobie spokojnie rade nawet z jednym wentylatorem. 

Jeśli chodzi o wycie wentylatorów, to polecam ci ustawić ręcznie prędkość wentylatorów w uefi, bo często bywa tak że płyta ustawia automatycznie za wysokie obroty.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...