Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy powrócił hype na Minecraft'a?

dominik101204

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo PewDiePie zaczął znów go nagrywać, a jak wiadomo ludzie idący za trendami nie maja swojego mózgu wiec każdy większy utuber zaczął w niego grać, wiecie "WIELKI POWRÓT" itd..

WGL kontent dla dzieci sprzedaje się tak dobrze ze można i z tego żyć czego świetnym przykładem jest chyba teraz najbardziej znany utuber polskiej sceny Friz.

Ale mimo co wole już na głównej stronie YT Minecrafta niż Fortnite bo się już trochę za bardzo przejadł  XD

Opublikowano
6 godzin temu, Insigin napisał:

Bo PewDiePie zaczął znów go nagrywać, a jak wiadomo ludzie idący za trendami nie maja swojego mózgu wiec każdy większy utuber zaczął w niego grać, wiecie "WIELKI POWRÓT" itd..

WGL kontent dla dzieci sprzedaje się tak dobrze ze można i z tego żyć czego świetnym przykładem jest chyba teraz najbardziej znany utuber polskiej sceny Friz.

Ale mimo co wole już na głównej stronie YT Minecrafta niż Fortnite bo się już trochę za bardzo przejadł  XD

Można powiedzieć że PiewDiePie jest wyznacznikiem trendów ?

Opublikowano

Ktoś o takich zasięgach jak PewDiePie może sobie sam wyznaczać trendy, czuć moc ^^

"Moja pasja to... moje życie to, to tworzywo co wnika w tętnice, tym oddycham i stawiam krzyżyki wróżbitom co wczesne wróżyli mi znicze"

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Czy powrócił hype na Minecraft'a?
Opublikowano

"hajp" był cały czas, nie zauważyłem żadnych zmian, jeśli chodzi o liczbę graczy na serwerach, a nawet spadła po wakacjach ? 

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcą, byl hype nakręcony przez PewDiePie, później przez naszych YouTuberów, jednakże powoli wraca do poprzedniej formy, jaką mieliśmy 😄
No tak to bywa, Minecraft mimo licznych updatów, wciąż jest tą samą - w pewnym sensie - nudną grą, cięzko już się ogląda po raz setny poczynania na survivalu, pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiadomo ile to potrwa i co będzie następne. Nie podoba mi się trochę kształt serii. np Kwadratowej. Wolałem stare odcinki jak i niektórzy nie powrócili. Tak jak Ennekpl ale to z innych powodów. Husiek jest niezniszczalny cały czas gra na modach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...