Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam DMG/NOK - Ascyra

LeoWoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, szukam DMG/ Noka/ w sumie to czegokolwiek co ułatwi rozgrywkę na serwerze Ascyra, jakiekolwiek Cyce, kagi itd nie działają, w momencie wciśnięcia przycisku na ekranie logowania ("Start" czy też "mh cycu" itd.) wyłącza klienta.

EDIT

Próbowałem też z tym dmg +mh od cyca (z sami2 m.in.) gdzie to wrzucamy 3 pliki .py do folderu z grą, wstrzykujemy loader i wpisujemy 2 polecenia w konsolce, aczkolwiek przy starcie gry (bez patchera) usuwa automatycznie dmg.py i cycu.py, po wlaczeniu gry moge je wkleic, wstrzyknac loader ale po wpisaniu "load dmg.py" wylacza klienta.

Multihack od cyca z Avalona działa do pewnego stopnia, pulok na c, inject dllki i od razu wlacza sie MH, teleport dziala, teleport do kordow tez, tyle ze gdy wcisne "Damage hack" i otworzy się okienko, to nie ważne czy włącze atak na cel czy waithack, od razu wyłącza klienta :/

2e102b5f9b77b.jpg

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam DMG/NOK - Ascyra
Opublikowano
14 minut temu, dominik101204 napisał:

Nie mogę pobrać tego, a chciałem, jakby link z downloadem wygasł.

EDIT

Czytając fanpage Metin2mody pl widzę że ich strona nigdy nie działała, zawsze linki przekierowywały do reklam, a sami "twórcy" tego hacka pisali około 7tyg. temu że za PARĘ DNI (od wtedy) strona ruszy i linki będą działać, a nadal nic nie działa :P

Jeżeli ktoś ma na dysku lub w chmurze tą paczuszkę od metin2mody pl o ile istnieje, to prosilbym o upload :)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Z tą stroną to radziłabym mimo wszystko uważać, bo pojawiało się w tym dziale sporo negatywnych opinii na jej temat - ja ich nie sprawdzę, bo w Metina nie gram, natomiast wiem, że takie sytuacje miały miejsce.

Opublikowano
3 minuty temu, Aive napisał:

Z tą stroną to radziłabym mimo wszystko uważać, bo pojawiało się w tym dziale sporo negatywnych opinii na jej temat - ja ich nie sprawdzę, bo w Metina nie gram, natomiast wiem, że takie sytuacje miały miejsce.

No ogólnie wygląda jak scam, ale dzięki za ostrzeżenie, co do NOKa czy DMG to już chyba się pogodziłem z tym że na tym serwerze nic darmowego i gotowego nic nie ruszy ?

2e102b5f9b77b.jpg

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...