Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozstanie - co robić?

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!Nie będę owijał w bawełne jest ze mną bardzo źle.Nie chcę tutaj opisywać wszystki ego.Tylko w jednym wielkim skrócie.

Mieszkam w Szczecinie ona w Bydgoszczy.Ja mam 20 lat ona 17.Najpierw było pół roku przyjaźni później 1 rok i 3 miesiace zwiazkuTo było wspaniałe.Miałem gdzieś hajs który wydawałem na bilety.Wszystkie prezenty,wyjazdy,hotele.Nic dla siebie nie robiłem tylko dla nas i dla niej.Ona tu była może tylko kilka razy.Mam w domu kiepsko i ona była dla mnie wszysktim.Zostawiła mnie tydzień temu bo się jej znudziłem.Nie było innego powodu.Latałem za nią próbowałem wszystko naprawić.Mam pociętą całą reke.5 dni temu miałem próbę samobójczą.A 2 dni temu wziąłęm jakiś kryształ i miałem taki zjazd że wylądowałem na sorze.Nie mam z nią kontaktu od tygodnia.Poblokowany wszędzie.Nie wiem co robić 2 razy już byłem bliski śmierci.Nie umiem być w życiu sam a boję się że już nigdy nic dobrego mnie nie czeka.Wybaczcie brak interpunkcji ale nie jestem w stanie pisać teraz w ładzie i składzie.Pozdrawiam

Opublikowano

Byczku, świat nie kończy się na jednej dziewczynie. Jeśli jest rzeczywiście tak jak mówisz, że jej się po prostu znudziłeś to świadczy to tylko o niej a nie o Tobie, więc nie rób sobie z tego powodu krzywdy, tylko najlepiej udaj się do psychologa bądź też porozmawiaj na ten temat z bliską Ci osobą(rodzice, znajomi) a zrobi Ci się lepiej. Nim się obejrzysz znajdziesz sobie lepszą także póki co znajdź sobie jakieś zajęcie które oderwie Cię od myśli o tej dziewczynie np. uprawiaj jakiś sport, pograj w jakieś gierki, pospotykaj się ze znajomymi a zobaczysz, że z biegiem czasu zrobi Ci się lepiej i o niej zapomnisz. 2 lata znajomości to nie tak dużo, znam osoby które były w związku po 4/5 lat i się rozstawali i też było z nimi źle, ale się z tym uporali i nie robili sobie krzywdy, także bierz się w garść ziomuś i żyj dalej, z fartem (m)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Z tym że,obiecała mi dom,rodzinę i szczęście.Planowaliśmy a na sam koniec usłyszałem że to były tylko moje plany.Zwyzywała mnie,groziła policją jeśli jej nie dam spokoju.Jednym słowem koszmar.Boję się, że zawsze już będę sam.

Opublikowano

Rozumiem twoj smutek, nawet nie wiesz jak bardzo dobrze. To jest jakaś zaraza i czasem mam wrażenie, że zwierzęta są bardziej ludzkie niż ludzie. Wracając do tematu twojego, nie tnij się, powiedz mi warto sobie robić krzywdę, bo jakaś osoba uznała cie za nudnego? Rozumiem, że byłeś z nią rok ponad czasu, sama miałam długi związek, który ubolewam do tej pory (2lata prawie), ale nie mam zamiaru robić sobie krzywdy. Wiesz dlaczego? Żeby nie dawać im tej satysfakcji, że osiągnęli swój cel, czyli zranienie nas w sposób bolesny dla nas. Póki co jesteś w szoku i przerażony, że zostaniesz sam, a uwierz świat sie nie kończy na jednej kobiecie, po prostu daj sobie więcej czasu, musisz to przebolec. Za miesiąc, dwa lub troche później sam powiesz, że to co robiłeś, czyli ciales się była głupota.

image.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Rozstanie - co robić?
Opublikowano
34 minuty temu, Splinder231 napisał:

Tniecię się to jest tak naprawdę nic.Ja w ciągu jednego tygodnia 2 razy zasmakowałem śmierci.

To nie jest nic, sama podcinanie to próba targniecia się na swoje życie.

image.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po przeczytaniu tego, naplynely mi łzy do oczek. Bardzo mi przykro z tego powodu, że Cię tak potraktowała. Widać po tym co piszesz, że była dla ciebie bardzo ważną osobą. Ale musisz sobie odpowiedzieć na pytanie, czy warto tak robić? Uwierz mi, nie warto. Ludzie dużo doświadczają, niektórzy wiążą koniec z końcem, nie mają za co żyć, sa biedni. Niestety, widze ze wiekszosc to popełnia samobójstwo przez stracenie swojej miłości. Jest to straszną głupotą i może teraz tego tak zbytnio nie zrozumiesz to ci powiem, ze za pare miesięcy stwierdzisz, że nie była tego warta. Polecam ci iść do psychologa/psychiatry i pogadać z nim, nie myśl że mam cie za wariata, ale uwierz rozmowa z takimi lekarzami pomaga. Powodzeni i 3maj się zdrowo.

Opublikowano

Powiem wam tak.Minął miesiąc ja uwikłany w narkotyki i głęboką depresje jakoś sobie żyłem.Po miesiącu moja była dziewczyna napisała do mojej koleżanki co u mnie.Ona kazała jej się skontaktować ze mną bo ona nie jest żadnym naszym pośrednikiem.Ja do niej zadzwonilem płakała przepraszała że nadal kocha,że teskni że nadal śpi z misiami ode mnie i codziennie o mnie myśli,że wszystko zepsuła ale dla nas nie ma już szans ja tego nie rozumiałem i tylko narobilem sobie nadziei na nowo zacząłem wariować.Na drugi dzień znów mnie wyzywała że mam jej dać spokój że jestem pojebany i psychiczn.Na sam koniec rzuciła że juz kogoś ma a minął kurwa miesiąć także od dawna musiała mnie okłamywać.Jestem całkowicie zdruzgotany.

Opublikowano

Może i tym co napisze nie pomogę za bardzo, lecz osobiście, wolę żyć całe życie jako singiel niż tworzyć związki a potem cierpieć *uj wie ile, i mieć kasę dla siebie, wydawać na siebie i na swoje marzenia itd?. Tylko single ✌️? kto singiel to proszę serduszko ❤️?❤️

#SingielZwyboru ✌️??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...