Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Napisanie bota do MTA

Lucaseqq

Pytanie

Opublikowano

Witam. 

Mam pytanie dotyczące napisania bota do owej gry, jaką jest MTA. ( Multi Theft Auto ). Program ma polegać na tym, że w lewym dolnym rogu co 5 sekund są inne litery, np. e q e, q q q, e e e itd. I teraz bot ma wykonywać taką czynność aby wpisywał te litery z lewego dolnego rogu. Tu podeślę link, jak to mniej więcej wygląda. 

Mógłby ktoś to napisać, albo doradzić w jakim temacie, języku mam się kierować? Z tego co kojarzę z małego doświadczenia to "patch finding" albo i też nie. 2 Pytanie to w jakim języku mam to napisać? C++ czy AutoIT, czy jeszcze jakiś inny ? Proszę o szybką pomoc. A jeżeli się ktoś znajdzie, co będzie w stanie mi pomóc lub go napisać to mogę oczywiście zapłacić. 

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 24.09.2019 o 01:51, TheMrPejs123 napisał:

Najłatwiej to będzie prosty skrypt w ahk który będzie pobierał kolory z kilku pikseli by odróżnić Q od E.

Pomógłbys w pisaniu tego ? Nie ogarniam aż tak c++ :(. Jakaś pomoc i będę wdzięczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...