Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.12.2] [SkyBlock] StormAce

zMichaal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

StormAce | SkyBlock

IP : STORMACE.ATERNOS.ME | 1.12.2

(----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------)

Witam chciałbym Was zaprosić na nowy serwer SkyBlock! Nie wyróżnia się jakoś bardzo na tle innych ale posiada dużo ciekawych pluginów/skryptów!

Na serwerze nie ma edycji także nie musisz się martwić o to że kiedyś stracisz swoją wyspę/itemki!

Zanim zwyzywasz za hosting to najpierw przeczytaj cały temat oraz wejdź na serwer!

(----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------)

Plusy serwera:

- Nie mamy edycji!

- Mały drop!

- Questy!

- Wielka arena PVP!

- Statystyki!

- Parkour!

- Portal do netheru/endu! (aktualnie wyłączone)

- Dobra ekonomia!

- Zwykłe wyspy!

- Oraz wiele innych! Wejdź na serwer aby się przekonać!

(---------------------------------------------------------------------------------------------------)

Opublikowano

Dzięki za opinie!

Jeżeli nie możesz wejść na serwer to sprawdź czy wpisałeś poprawne ip: stormace.aternos.me oraz czy używasz poprawnej wersji gry: 1.12.2

Opublikowano

@up A czemu nie? xD

@topic xDDDD Może i edycji nie zmieniacie, ale na stówę serwer zniknie za jakiś miesiąc, góra dwa, nie oszukujmy się.

Nie polecam

@edit Bym dał uśmieszka, ale szkoda mi reakcji

Opublikowano

Przecież ten serwer nie działa, darmowe domeny .tk/.ga/.ml/.cf/.gq rozumiem, ale kolejny serwer na athernosie - stanowczo nie.

8aVvxa2.png

Opublikowano

Już działa, ale nie widzę sensu reklamować serwera który znajduje się na darmowym hostingu. Oczywiście pomijając możliwe lagi itp. ale zapewne za moment wam się znudzi, a ktoś musi siedzieć na serwerze aby się nie wyłączył. Jeszcze jak wygląda bezpieczeństwo plików na wypadek np. gdyby Hosting zniknął?

Opublikowano

Wszystkie pliki mam zapisane (configi itp) w folderze na komputerze, więc raczej nie ma się czego obawiać ?

Tak jak napisałem w poście, najpierw sprawdźcie serwer a potem piszcie takiego typu komentarze.

Opublikowano
4 godziny temu, zMichaal napisał:

Wszystkie pliki mam zapisane (configi itp) w folderze na komputerze, więc raczej nie ma się czego obawiać ?

Tak jak napisałem w poście, najpierw sprawdźcie serwer a potem piszcie takiego typu komentarze.

No i popełniasz błąd, mój drogi.

Bo pierw, żeby kogoś zachęcić, to trzeba się postarać w prezentacji. Ile to pisałeś, godzinę?

Jakaś grafika, zdania poukładane i szczególnie serwer postawiony na nowość, a nie na "ciekawe pluginy, skrypty". Jak dla Ciebie ciekawy jest essentials,  czy plugin Skript, to pozdrawiam.

Także, jak już napisałem o prezentacji, to zrozum, że prezentacja nie zachęca chyba tutaj nikogo, oprócz @FGGD, a bez zachęty nikt tam nie pogra długo, a nawet nie wbije, żeby zobaczyć, co takiego na serwerze jest, że piszesz proste zdanie, żeby pierw wbić, a później komentować.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...