Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S12][x5000] ZhyperMu

eXRate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Bardziej niż publikować serwer który każdy (a przynajmniej większość) graczy Mu online dobrze zna, wolałbym zebrać grupę polskich graczy aby wrócić na serwer i pograć trochę w dobrym towarzystwie. Jeśli ktoś z was grał na Zhyper jakieś 9 lat temu, dobrze pamięta takie guild jak xBx3xPLx lub VeNGaNzA, pamięta też że Polacy dawali radę na pvp a Alliance do którego należała guild B3 miała swojego czasu zamek. Kilku graczy z tych guild wraca na serwer więc pisze ten post aby zachęcić rodaków do powrotu lub wypróbowania ZhyperMu. Serwer oczywiście posiada Donate tak jak większość serwerów, lecz jeśli nie chcesz to nie musisz wydawać złotówki aby dobrze się bawić. Serwer posiada opcje wykupienia itemow na miesięczny okres czasu, koszt to 10resetow i 100 vip points czyli praktycznie zerowy. Możliwe itemy do wypożyczenia to Tier2 Uber set i bronie, Appu (tier2 akcesoria) Wings of Conqueror, Pentagram i Erttele czyli kompletny zestaw do pvp. Ewentualnie jeśli lubisz robić resy za 1k rr masz dowolny set Dark Angel (aktualnie najlepszy) na stałe. 

A więc jeśli masz ochotę na stabilny od 15 lat serwer to wbijaj i baw się razem z nami ?

Kilka faktów o serwerze:

* Dobry balans postaci (każda klasa daje radę na pvp)

* Sub server do pvp gdzie działają tylko własne buffy, brak możliwości buffowania innych graczy.

* Polacy w staffie, lepsza komunikacja z adminami. 

* Wysokie nagrody za Grand Resy:

100rr - 100cp

200rr - 200cp

300rr - 300cp

1000rr - Tier6 (Dark Angel) set dla wybranej postaci

* Darmowe przedmioty na miesiąc

(Nieograniczona ilość wykupienia)

zwsKj6J.gif

I wiele wiele innych. Najlepiej wpaść samemu i się przekonać. Będę wam tu udostępniał najnowsze info z serwera aby utrzymać ten temat żywy.

Poniżej krótka publikacja aby nie łamać regulaminu.

VFBtZKV.jpg

ZhyperMU Game Play Info:

Exp: 5000x

Drops: 50%

Zen Rate: x10.000

Max Level: 400

Max Reset: Unlimited

Keep Stats: Yes

Jewel Success Rate: Default

Chaos Machine Rate: Default

7 Sub Servers to accommodate large number of players

Events:

All WZ Default Events Enabled!

Arca War

Blood Castle

Devil Square

White Wizard Invasion

Kanturu Event

Imperial Guardian

Chaos Castle

Kalima

Raklion Selupan Boss Fight

Gens System and Vulcanus Fight.

Weekly Castle Siege

New Castle Siege Game Play War Points System.

No more last seal win!

* Points on Success Seal
* Passive Points Every 5 Minutes Defend
* Kill Points On Guild Master Kill Inside Castle Throne Only

2 Hours of Massive War!

Special ELITE PVP Self Buff Only Server! ( Server 4 )

* Cannot Give or Receive Buff from other Players
* No Party Buff
* Cash Shop Buff Disabled
* Arka War Buff Disabled
* Pentagram Damage On
* Friendly Fire On

jb2PtbP.png

ganjaexrategif.gif

30069.jpg

• Aive zmienił(a) tytuł na [S12][x5000] ZhyperMu
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślimy nad zrobieniem guild właśnie.

Jak coś mój Nick na forum jest taki jak tu a w grze gram elfem o nicku Sylvanas

ganjaexrategif.gif

30069.jpg

Opublikowano

Hey nie grałem w Mu jakieś kilkanaście lat ^^ z racji chwili wolnego czasu jutro obczaje i zobaczę co się w ogóle tam dzieje. Napewno jest sporo zmian więc chętnie bym chciał zaczerpnąć jakichś informacji co zostało a co zmienili ;)

Opublikowano

Hej pobrałem grę, pierw clienta potem tego patcha poniżej (nomusic) włączam przez aplikację robi się krótka aktualizacja i gra wywala błędy... Pierw jeden data\lang potem kolejne jakieś koreańskie krzaki... Ktoś wie co robię nie tak? Windows 10.

Opublikowano

bijam od jutra na serweros, dobrze pamiętam B3, Venganze i wtedy jeszcze kawałek później BezGumki ? Sporo osób powinno mnie kojarzyć ale nie pamiętam niestety swojego starego nicku, wiem że siedziałem u cycka w Gumkach i często gęsto pilnowaliśmy bramy w Devias przed pinojami

Podrzućcie jakieś info na dniach odnośnie PL gildi, spotkamy się zabewne standardowo w bramie w devias na s6 ?

zlokalizowałem wspomniania ?

zhyper.jpg

Opublikowano

Witam ktoś wie gdzie może być problem ? Gra jest normalnie ściągniętą (brak antywirusa, zapory zamknięte) gra normalnie zainstalowana - po odpaleniu wywala błąd data/Lang.  

Opublikowano

jak w ogóle teraz wygląda ekonomia na serwerze? czym się handluje i czy w ogóle istnieje możliwość zarobku?

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

z tego co widziałem to ludzie wystawiają całkiem spoko +15 itemki za chaosy więc wydaje mi się że standardowo waluta to fenriry i teraz chaosy zamiast niegdyś souli

Opublikowano

Witam wszystkich. 

Fajnie że są chętni aby znów wrócić na serwer ?

Co do problemu z grą spróbuj usunąć wszystko i pobrać całego klienta i odpalić grę przez launcher (zielona ikonka)

http://www.mediafire.com/file/7gf5eyelk17kq2a/ZhyperMU_S12.exe

Jaka jest waluta w grze i co warto zbierać? Walutą od zawsze są złote i czarne fenriry a więc wiadomo że warto dropic części i taki fenki robić samemu. Warto również szukać pentagramow i ubijać wszelkie bossy i złote moby a do tego dobrze mieć grow Lancerke z max statami (nawet bez setu) bo ubija najszybciej ze wszystkich postaci.

Co do guild to pogadam ze znajomymi może coś wymyślimy lub jeśli ktoś z was ma więcej wolnego czasu to śmiało może zakładać guild.

Ogólnie to zapraszam również na forum zhyper do polskiej sekcji bo tam jesteśmy online codziennie więc wszelkie pytania lub problemy będą rozwiązywane dużo szybciej.

Pozdro

ganjaexrategif.gif

30069.jpg

Opublikowano

Ściągałem już z każdego możliwego źródła i nic. Próbuję jeszcze instalować na starszym laptopie. Zobaczymy czy to coś dam. (Jaka zielona ikonkę masz na myśli?)

Opublikowano
55 minut temu, MaTHeS napisał:

Ściągałem już z każdego możliwego źródła i nic. Próbuję jeszcze instalować na starszym laptopie. Zobaczymy czy to coś dam. (Jaka zielona ikonkę masz na myśli?)

Po instalacji na pulpicie jest taka okrągła, zielona ikonka lub w folderze ze zhyper.

Wstaw proszę screena z tym błędem to poszukam na forum, może ktoś miał podobny problem.

ganjaexrategif.gif

30069.jpg

Opublikowano

Odpalalem przez zielona ikonke aktualizowalo sie mu.exe i dalej nic, cos musi byc nie tak na tym kompie bo na drugim poszlo od strzała.

Niżej wstawiłem screena

blad muzhyper.png

Opublikowano

ja osobiście czekam aż ktoś ruszy z polską gildią a do tego czasu wale resety i heja do przodu ? nick Ozon jakbyście szukali, zawsze s6

Opublikowano

I jak sprawa sie rozwija jeżeli chodzi o Polska Guildie, a przynajmniej o PL Lidera który ogarnia jezyk i dogada sie z innymi ally??  Dzis rano pobrałem wbiłem 2 resy i do pracy, ale chętnie zostanę dłużej na zhyper tylko, żeby była ekipa. 

Opublikowano

serwer stał się nudny jak flaki z olejem, to już nie to samo co kilka lat temu, nic się nie dzieje a na expie przez cały dzień na tych samych spotach mijasz się z 10 tymi samymi osobami.

Opublikowano

Problem polega na tym że zhyper jest jednym z najlepiej zbalansowanych serwerów jakie znam. Niestety ciężko jest znaleźć coś innego z podobnym balansem. Co do guild to jeśli ma ktoś więcej czasu to niech zrobi guild a będzie nam lepiej grać. Aktywność jest niska na spotach bo większość ludzi siedzi na s4 dla pvp 

ganjaexrategif.gif

30069.jpg

Opublikowano

Hej, ja też chętnie zagram, grałem na zypher parę lat heh ? miło będzie pograć, ale nie czaje o co chodzi z tymi setami za RR, jak wspomniano w temacie, np ten Dark Angel set ? może ktoś mi wytłumaczyć, będę zobowiązany ?

Opublikowano

Co do grafiki to tu:

A sety za rr są tylko tier2 czyli hegaton itd.

Wszystko co potrzebne aby taki set wypożyczyć, napisane jest na stronie. Chyba że chodzi ci o nagrodę za grand reset, wtedy 1000resetow możesz wymienić na dowolny set tiet5 lub 6 (zależy od miesiąca) Nagroda jest chyba dla pierwszych 10 osób co miesiąc 

ganjaexrategif.gif

30069.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...