Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Help]Nie Moge Zmien E-Maila

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Mam taki problem, że jak próbuje zmienić e-maila, to stronka tylko się odświeża i nic się więcej nie dzieje. Usunąłem ciasteczka, próbowałem z innej przeglądarki, innego kompa lecz nadal nic. Na innym koncie bez problemu mogę zmienić e-maila. Support Metin2 nic mi nie pomógł. Może wy coś na to poradzicie? bardzo proszę o pomoc

Opublikowano

Pewnie ktoś Ci zrobił bug na e-maila nie chciałeś się z nikim za nic zamienić ? Na przykład za konta... pewnie komuś dałeś pasy do konta ,a On Ci e-maila zbugował.

Opublikowano

nie bo to było tak że gośc na wolaniu napisal swoje passy wiec ja szybko wszedłem na metin2.pl i zmieniłem je. A sluszalem ze byg na e-maila juz nie działa. Jaki znacie Wy działający

P.S: plusiki za szybką odpowiedz dla was

Opublikowano

Bug działa ... a ze gosciu dal pasy to poto zeby wbic tam lv i zrobic eq i po pewnym czasie on zabierze sobie ...

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

Zbierając do kupy to co napisali upowie to na tym koncie został użyty bug mail który został "wymyślony" przez ludzi z MPC :).

Z Tego konta to najlepiej przełożyć eq i kasę.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...