Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niewygodna gra na nowym fotelu

kuuergames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj zmieniłem fotel na nowy wogóle inny rodzaj wcześniej miałem normalne krzesło teraz mam fotel gamingowy i wchodze sb do csa i jest problem że nie przyjemnie mi sie gra i siedzi na tym fotelu gra mi się niewygodnie. Nwm jak to opisać

i moje pytanie jest takie czy to jest kwestia przyzywczajenia do czegoś nowego i będzie mi się wygodniej grało po jakimś czasie ?

Z góry dziękuje

• Aive zmienił(a) tytuł na Niewygodna gra na nowym fotelu
Opublikowano

Jak wcześniej wspomniałeś, miałeś zwykłe krzesło, a teraz fotel gamingowy. Jest trochę różnica, musisz dac sobie trochę czasu za nim sie przyzwyczaisz. Co innego jakby od tego fotela bolały cie np. plecy, kręgosłup, ale jak tak nie jest to luz. ,:p

image.png

Opublikowano
10 godzin temu, ILui napisał:

Jak wcześniej wspomniałeś, miałeś zwykłe krzesło, a teraz fotel gamingowy. Jest trochę różnica, musisz dac sobie trochę czasu za nim sie przyzwyczaisz. Co innego jakby od tego fotela bolały cie np. plecy, kręgosłup, ale jak tak nie jest to luz. ,:p

Nie jest ok nic nie boli mnie tylko inaczej mi sie gra (gorzej) po tej zmianie 

Opublikowano

Spróbuj sobie przystosować fotel jak będzie Tobie się najlepiej siedziało wysokość, oparcie itd. Może jak będzie na podobnej wysokości jak poprzednie krzesło to może powrócisz do formy (^_~) i oddal się od biurka lub przybliż jak wygodniej ?

Opublikowano

Przejście z fotelu zwykłego na full wypas to zawsze coś nowego.Najważniejsze aby miał dobre podłokietniki i dość wysokie wtedy gra się przyjemnie 

TS3: T-SPEAK.PL                                                                  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...