Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup RTX 2070 super

SEKET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, stoję przed kupnem ostatniego komponentu do mojego PC. Zastanawiam się nad wyborem RTX 2070 super, zależy mi na niskich temperaturach karty oraz, aby nadawała się do OC. Słyszałem, że wersja od Gigabyte nie jest zbyt chłodną kartą, dlatego zastanawiam się czy, aby nie dopłacić do wersji od MSI gaming x trio.

Mój maksymalny budżet to 2700 - tu też pytanie, czy nie lepiej kupić używanej RTX 2080? Widziałem na allegro najtańsza w wersji MSI Duke za 2700 zł (tylko wiadomo jak to jest z używanymi kartami :/)

graphic.png

Opublikowano

Msi gaming x trio to jedna z najlepszch  wersji chlodzen, ktora jest cicha i jednoczesnie chlodna. Roznica miedzy rtx 2070 super a rtx 2080 jest nie wielka, dlatego tez lepiej na tym wyjdziesz jesli kupisz rtx 2070 super w wersji msi gaming x trio.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

• Aive zmienił(a) tytuł na Zakup RTX 2070 super

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...