Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Faceit

Nadev

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio zakupiłem konto csgo i chciałbym pograć na nim faceity, niestety oryginalny własciciel konta steam już rejestrował sie na faceicie z tego steama, i nie mogę połączyć tego konta steam z faceitem drugi raz. Czy jeśli napiszę do supportu mogą odlinkować to konto steam od faceita lub ewentualnie przypomnieć mi email od tego konta faceit?

(Nie mam kontaku z oryginalnym własicicelem)

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z Faceit
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie można mieć dwóch przypisanych kont do jednego konta Faceit. Support ci nie odlinkuje konta, nawet jak napiszesz do nich. Jedno konto jest przypisane do jednego konta steam. Jeżeli chcesz na obecnym grać Faceit'y to musisz stworzyć nowe konto Faceit i do niego zalinkować obecny profil Steam.

hdgt.gif

Opublikowano

Nawet jak stworzy nowe konto na faceit to i tak nie będzie mógł połączyć konta steam bo zostało przypisane do starego

Jedyna opcja to nowe konto steam

TS3: T-SPEAK.PL                                                                  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...