Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podzielę się wspomagaczem do Wolnych Farmerów

timuslala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Napisałem wspomagacz do wolnych aby się trochę pythona poduczyć.

image.png

Ma kalkulator opłacalności klientów i pomocnik siania/podlewania, ale tylko nasion 1x1. 
Bot znajduje pozycję farmy na ekranie i zapisuje do pliku konfiguracyjnego (trzeba to zrobić tylko raz).

Obecną wersją z chęcią się podzielę za darmo, ale jak ktoś chcę mnie zmotywować do dodania jakiś funkcjonalności to dam się przekupić.

Bot działa na zasadzie ruszania myszką więc jak chcesz mieć wolną myszkę podczas sadzenia/podlewania to najlepiej użyć wirtualnej maszyny.

Zapraszam do kontaktu na priv.

Pozdrawiam ?

• Issia zmienił(a) tytuł na Podzielę się wspomagaczem do wolnychfarmerów
Opublikowano

Jeżeli masz ochotę podzielić się tym "wspomagaczem", to dodaj proszę link do downloadu (wraz ze skanem) w temacie. ;-)

Opublikowano

https://drive.google.com/open?id=1bVNP0WPWtedQ9y6mptUgPYPbDA4T_svp

https://www.virustotal.com/gui/file-analysis/N2E5MzQzY2YzY2QyN2Y5M2RlMWJiNzkzNjYzNmM4ZDM6MTU2NjE2MzAxOQ==/detection

edit: kompilacja pod windowsa. standardowe "mi działa", ale jak komuś jakieś exception wyskakuje to pisać.
20h pisania (wiem że nie wygląda), ale nauka pythona od 0 w tych 20h

edit2: ceny produktów zwierzęcych do kalkulatora są z serwera 3 nieco zawyżone aby na kliencie nie stracić

edit3: nie chciałem udostępniać publicznie, aby nie było szansy, że zgarnę bana, bo ogarną pattern w jaki ten bot sieje (są randomowe odstępy czasu między kliknięciami i klika w randomowe miejsca), ale nigdy nie wiadomo. teraz sobie ulepszyłem trochę to sianie (czasami pomija 1 kratkę i potem do niej wraca), więc powinno być okej. wy macie starą wersję.

killswitch, jak zacznie klikać źle bo coś zepsuliście to przytrzymanie klawiszu "m" przez 0.5s

edit4: jak pobierasz za free to nie bądź pała napisz opinię ?

edit5: wrzuciłem starszą wersję niż chciałem wrzucić. co do wykryć to mam wrażenie że się nie podoba virustotalowi to że program robi screena aby znaleźć pozycję farmy. Z mojej strony obiecuję że nic tam nie ma. Jakiś admin może dostać kod źródłowy i sposób w jaki skompilowałem do exe i zobaczy że mu wyjdzie to samo :).

edit6: aby działało wykrywanie farmy wrzuć to https://drive.google.com/open?id=1wAtAAaYolw4IDHltfgtw-_8v6UTL593m do tego samego folderu co wrzuciłeś bota. Chyba nie trzeba virustotala bo to .png ?

• Issia zmienił(a) tytuł na Podzielę się wspomagaczem do Wolnych Farmerów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...