Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki fps przy dobrym komputerze

VaxesMonster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z fpsami , ponieważ posiadam naprawdę jak na cs:go dobry komputer , od paru dni mam problem z fpsami natomiast taki ,że wcześniej miałem 200-300 fps podczas gry a teraz mam 90-100 co jest dla mnie bardzo dziwne i przy smokach granatach itp gdy jest ich dużo spada do 50 co niestety przeszkadza prosiłbym o jakieś info w celu pomocy.

• N3ST0 zmienił(a) tytuł na Spadki FPS przy dobrym komputerze
Opublikowano
Przed chwilą, N3ST0 napisał:

Gra na tym sprzęcie nie jest możliwa na najwyższych ustawieniach i nie da się utrzymać stałych 200-300 fpsów. 

Nie gram na maksymalnych nie potrzebne mi to przy mojej grze , gram na tych samych ustawieniach co wcześniej miałem te fpsy.

Opublikowano
1 godzinę temu, N3ST0 napisał:

Dobrze, chciałem to zaznaczyć, bo tak najczęściej bywa. Na jakich ustawieniach grasz? Jakieś parametry startowe? 

Praktycznie wszystko ustawione jest na low , rozdziałka 1024x768  tylko cienie mam na wysokich , nie mam żadnych parametrów startowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...