Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

błąd " NOT AUTHORISED "

cinas7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

mam taki problem, ze wlaczam sobie silka wpisuje pasy i jak uda mi sie zalogowac na chara i poxniej klikam start to po chwili wywala nie " not authorised "

i tak mam juz od ponad 2 godzin. a czasami tez tak było ze raz mi sie ten bład zrobil ale logowałem sie jeszcze raz i było normalnie a teraz ani rusz.

Opublikowano

no musze z kolesiem pogadac, ma zobaczyc czy u niego bedzie smigał, to bedzie wiadomo, ale wczesniej był looz jak mi sie tak robiło, 2 razy mi to wyskoczyło i próbowałem dalej i za 3 wbiło i smigało normalnie.

Weteran
Opublikowano

No to zobacz czy ci coś tego softa nie blokuje.. np. antywirus. A może coś nie tak z serwerem.

...

Opublikowano

nom mam avasta, ale jakby był włączonty to by sie w ogóel nie włączył bot wiec go wyłaczam, no wtedy po godiznei dało sie włączyc.

Opublikowano

sciagnałem bota jeszcze raz, zainstalowałem go na nowo, ale dalej jest to samo.

nie pozostało mi nic innegho jak chyba czekac na wiesci od znajomego. bo chyba skoro sie tak dzieje to chyba pojawił sie nowy dll.

Weteran
Opublikowano

To napewno wina pliku .dll Poprostu z tym plikiem już nie masz dostępu do serwera czy coś takiego...

...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...