Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Challenger i jego skutki uboczne

Speed_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc chcialbym wymienic swoje doswiadczenie. W s8 wbilem challengera na eune , na wescie d1 , wiem ze to nie jakis mega wyczyn w zycie ogolnie. Ja uwazam to za moj osobisty sukces. Jestem wsrod top 800 graczy na swiecie. Jednak chcialbym pozostac anonimowy bo za szybko sie to roznioslo i ludzie zaczeli na mnie reagowac  dziwnie. Postaram sie odpowiedziec na wasze pytania.  Aktualnie jestem boosterem i spokojnie moge sie utrzymywac z tego w zyciu. Zarobek okolo 6000 euro m-c.  Ryzyko jest bo nikt nie zna jutra. Ale nigdy nie pomyslalem ze moje zycie sie tak potoczy.  Wiec jesli ktos interesuje sie esportem , postaram sie pomoc w jak najlepszy sposob. Pozdrawiam.

Opublikowano

Weird flex, but ok. Jedyne co pamiętam ze skutków z challengera u siebie to, że nie dało się normalnie pograć nierankingowych gier, bo zaraz ktoś coś pisał na czacie xdd Jako, że miło zawsze posłuchać jakiegoś gracza z wysokich dywizji to który champ według Ciebie jest najlepszy dla początkujących i dlaczego jest to Annie? ?

Opublikowano

Zazdroszcze i pracy i kasy :D (ja sam pracuje po 300-350 godzin miesięcznie, nie jest to związane z lolem i nie mam czasu na nic)

ja mam D4-D2 tak sobie skacze w tych dywizjach

Ludzie ktorzy Cie zakontraktowali nie potrzebują i jakiegoś diamenta ? chętnie rzuciłbym te swoje 2 prace w pizdu i zajął się lolem :D

• 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gratuluję, robisz to co chcesz i lubisz ?

Nie za bardzo jednak rozumiem tych "skutków ubocznych", dlaczego niby dziwnie reagują? Ranga jak ranga, po prostu wybijasz się innymi i lepszymi umiejętnościami w tę grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...