Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do gier oraz myszka

KEKEKE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Poszukuję słuchawek do gier typu CS:GO jak i również szukam myszki też do gier typu CS:GO, cały budżet to 1100 zł, jeżeli będzie warto to mogę nawet coś dołożyć. Prosiłbym o propozycję

Opublikowano
4 godziny temu, Anhin napisał:

Audiotrak Prodigy Cube Black/FiiO E10K Olympus 2 w celu napędzenia słuchawek

Słuchawki:

Myszkę ciężko polecić - jaki rozmiar dłoni i jaką aktualnie mysz posiadasz?

A co sądzisz o:
https://www.x-kom.pl/p/359197-sluchawki-bezprzewodowe-steelseries-arctis-7-czarne-bezprzewodowe.html
i:

https://www.x-kom.pl/p/440857-myszka-bezprzewodowa-steelseries-rival-650.html

• Aive zmienił(a) tytuł na Słuchawki do gier oraz myszka
Opublikowano

Po myszka najlepiej wybierz się samemu. Dla mnie Rival 650 była bardzo nie wygodna i w sumie nie czułem różnicy między nią a steel series 110 za 160zł

Baliśmy się ognia, a teraz - boimy się siebie
Baliśmy się Boga, a teraz - nie boimy się piekieł

Opublikowano

Te SS czy inne Razery to syf, jedynie klony Takstarów PRO80 (Cloudy, QH-90) trzymają poziom. Karta dźwiękowa + słuchawki, które ci zaproponowałem będą lepsze, zagrają bardzo dobrze i jeszcze muzykę się da na nich fajnie posłuchać.

Myszki Ci nie polecę, bo nie wiem jaki masz rozmiar dłoni, jaki chwyt preferujesz i jaki kształt myszy masz obecnie. Tutaj musisz sam wybrać co Ci się najlepiej trzyma i jaki kształt myszy preferujesz.

Jednakże sprawdziłbym Dream Machines DM1 FPS oraz Glorious Model O - Do gier fps zdecydowanie lepsze ze względu na swoją wagę. Z bezprzewodowych to myszy Logitecha - G Pro Wireless oraz G703 Lightspeed.

Opublikowano

Z słuchawek mam HyperX Cloud II i z dodatkową kartą dźwiękową (zewnętrzną) robią fajną robotę i mogę szczerze polecić ?

Co do myszki, nie wiem czy do cs'a nie będzie lepsza jakaś z kablem niż bezprzewodowa (bo to chyba dodatkowe ?opóźnienia?), to już sam musisz dobrać żeby Ci też fajnie w dłoni leżała. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...