Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem w ribot co jakiś czas wyskakuje mi error i mam do wyboru yes albo no i po tym klient się wyłącza jest to strasznie denerwujące przedtem też to miałem ale teraz jest to coraz częściej czy ma ktoś na to jakąś rade ??

Opublikowano

a skąd mam dać wam ss ten błąd nie raz wyskakuje nie raz nie i nie mam pojęcia skąd to się bierze bot może biegać 2 dni o nie dostanie dc a nie raz 3 razy w jednym dniu

Opublikowano

a skąd mam dać wam ss ten błąd nie raz wyskakuje nie raz nie i nie mam pojęcia skąd to się bierze bot może biegać 2 dni o nie dostanie dc a nie raz 3 razy w jednym dniu

Jak ci wyskoczy po raz kolejny, to zrób screena, wtedy będziemy wiedzieli jak Ci pomóc.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

tak zgadza się nie ważne co kliknę i tak się wyłączy kumpel mi mówił że to jakieś Bugi od gry ale nie wiem czy mówi prawdę :) w takim razie dzięki za pomoc

Opublikowano

Tez tak czasem mam to jest takie dc

To nie jest dc tylko błąd nazywany potocznie "znaczki zapytania".

Jest to do dziś nie rozwiązana zagadka nękająca niektórych graczy silka. Ja już rozkminiłem, ze to błąd raczej związany ze sprzętem a raczej stabilnością pracy komputera.

Silk mi się wyłączał, jak przegrzewała sie karta graficzna albo procesor. Teraz mam już dobry sprzęt i wszystko działa jak powinno. Jeśli u Ciebie występuje to tylko w ribocie to polecam clientlessa. Tam napewno Ci żaden błąd nie wyskoczy ;)

A jak wolisz normalną gre to proponuje zaktualizować sterowniki do karty graficznej albo directx.

sygna1o.jpg

Opublikowano

To nie jest dc tylko błąd nazywany potocznie "znaczki zapytania".

Jest to do dziś nie rozwiązana zagadka nękająca niektórych graczy silka. Ja już rozkminiłem, ze to błąd raczej związany ze sprzętem a raczej stabilnością pracy komputera.

Silk mi się wyłączał, jak przegrzewała sie karta graficzna albo procesor. Teraz mam już dobry sprzęt i wszystko działa jak powinno. Jeśli u Ciebie występuje to tylko w ribocie to polecam clientlessa. Tam napewno Ci żaden błąd nie wyskoczy ;)

A jak wolisz normalną gre to proponuje zaktualizować sterowniki do karty graficznej albo directx.

program zapisuje mi kiedy temperatura karty graficznej albo procesora się przegrzewa i nie ma mowy komp jest tak skonstruowany że nie przegrzewa mi się nigdy wszyscy moi koledzy ze skype mają ten sam błąd więc raczej tu nie zabłyszczałeś