Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Fake GPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem z ispoofer tzn gdy mnie przenosi np. do Nowego Jorku to nie mogę zbierać tam pokestopów oraz pokemony kiedy wpadna w pokeballa zaraz wypadają i uciekają … Miał ktoś taki problem ?

Opublikowano

Według mnie to nie jest jakikolwiek problem z lokalizacją, a zwykły softban - on właśnie objawia się brakiem dropu z pokestopów i brakiem możliwości złapania pokemona.

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z Fake GPS
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A właśnie że tak jest to softban, nawet gdy się tepasz masz instrukcje jak najlepiej to zrobić i jest napisane ile km = ile czasu nie będziesz mogl zbierac poksów i krecic stopami .. 

Nieregulaminowa sygnaturka :(

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przy teleportowaniu się należy pamiętać o odczekaniu do 2 godzin, w przeciwnym wypadku pokemony będą uciekać, a stopy wywalać błędy przy kręceniu. Nie jest to nic groźnego, za co można dostać bezpośrednie ostrzeżenie, dopóki nie próbuje się tego nagminnie i niedbale, w końcu każdemu graczowi może ześwirować GPS albo coś się sknoci po stronie serwerów gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...