Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybrać minecraft java czy minecraft windows 10?

ZaQerd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybrać minecraft java czy minecraft windows 10 ? 

Posiadam minecraft pe ( na telefonie ) i chciałbym móc grać na połączonych platformach np. na serwerach.

Opublikowano
1 godzinę temu, TheKrabik napisał:

No to moze opowiedz cos o tych laczonych platformach.

Dużą zaletą wersji Minecraft: Windows 10 Edition jest możliwość toczenia rozgrywki w sieciowym trybie multiplayer w towarzystwie czterech innych graczy, którzy na co dzień tworzą świat wMinecraft: Pocket Edition, Minecraft: Xbox 360 / One Edition, a w najbliższej przyszłości Minecraft: Switch Edition.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Minecraft PE i Windows 10 version edition to jesto samo czyli możesz grać na telefonie i komputerze na tym samym serverze 

A java jest to oddzielana gra ( pierwsza która wyszła) i nie można grać z graczami PE i win10  

Opublikowano

Widziałem kiedyś jak pisali że jak kupi się minecraft java to dostanie się minecraft windows 10 za darmo czy to prawda ?

Opublikowano

Nie jestem pewien czy dalej tak jest, ale jako posiadasz java edition na stronie mojangu odebralem swoj klucz do wersji gry windows 10

Opublikowano

Gracze, którzy kupili Minecraft: Java Edition przed 19 października 2018 r., Mogą pobrać Minecraft na Windows 10 za darmo, odwiedzając swoje konto Mojang. Zaloguj się na account.mojang.com, a pod nagłówkiem „Moje gry” znajdziesz przycisk do odebrania kodu podarunkowego. Jeśli kupiłeś Minecraft: Java Edition po 19 października 2018 r., Przycisk nie będzie dostępny, więc jeśli nie masz pewności, kiedy kupiłeś Minecraft: Java Edition, to dobry sposób na sprawdzenie. Naciśnięcie przycisku spowoduje wygenerowanie tokena i odesłanie do strony wykorzystania Microsoft.

Z strony mojangu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...