Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc All.

Od jakiegos czasu zastanawialem sie o co chodzi z tymi alz w itemshop i do dzis nie wiem. Czy ktos moglby mi wytlumaczyc o co z tym chodzi jak to doładowac i czy cc sie wymiania na alz czy poprostu chodzi o alz ktore zarobilismy w grze. (Jak to chodzi o alz z gry to jak je przeniesc na strone?)

Z gory dzieki za pomo:) U mnie jak zasze obiecane +!

Pozdrawiam.

PS. PRzepraszam ze nie pisałem w pytania i odpowiedzi ale tam zadko kto odpisuje.

Opublikowano

W item shopie płaci się realnymi pieniędzmi !W wielu grach np. na głównej stronie gry doładowujesz jak w metini 2 kryształami albo czymś tam.A te np. kryształy kosztują prawdziwe pieniądze.Jeśli je chcesz np. zdobyć to musisz wysłać SMS...itp... który kosztuje ileś tam za jakąś liczbę tego.A za te kryształy kupujesz se super itemy ; D !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POMOGŁEM DAJ + !

ghostrider4.gifghostrider3.gifghostrider9.gif

Opublikowano

omg

Cabal Cash mozna kupis na wiele sposobow nie tylko SMS: moneybokers eWallet PayByCash allegro i inne.

mozna tez dostac darmowe cabalcash korzystajac z GRATISPAY. wejdz na e*pvp pl/de tam jest ladnie opisane.

daj+

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja znalazłem taki program zakładało się konto na tym programie i tez na PayPal głosowało się na coś np . który z tych psów jest prawdziwy a za głos dostawało sie 10 złotych na to konto.. a gdzy mialo sie 178zl na koncie wysyłało się to na pay pal i można było zamówić sobie kryształy albo smocze monety za 178zl za darmo

Proszę o plusiki +++

Zbieram +++

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

I nagle sie obudziles, caly w spermie i z 10zl w reku

Back in the day

Trollin' was somethin'

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...