Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diaxbot vs Cronos bot, a może inny?

czikit20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuję powrót do świata bocenia, który z wymienionych botów będzie lepszy? Chodzi mi o opinie ludzi którzy mieli z nimi styczność, co do diaxbota wiem zeby nawet nie próbować odpalić triala bo instant delete, więc tutaj wersja pro- tylko coś nie chce mi się wierzyć, że wersja pro jest nagle jakoś super undetected, ale niech się wypowiedzą użytkownicy. Z drugiej strony jest cronos bot do którego jest już crack- to też budzi pewne wątpliwości, więcej osób go używa, staje się popularniejszy przez co zwiększa się ryzyko bana.
Tematu skryptów nie ma sensu poruszać w tak wczesnej fazie, ale po szybkim przejrzeniu for obydwóch botów, diaxbot posiada już parę full afk dla różnych profesji od 8 do 200-300 levela (i tu warto poruszyć wazna kwestie, jeśli chcesz sprzedawać skrypty do diaxbota, to musisz udać się z tym do administracji, i ich oficjalny reseller dopiero to sprzedaje, nawet nie wiem czy autor dostaje jakis grosz prowizji, imo to strzał w kolano już na samym początku kariery bota) wracając, cronosbot wygląda biednie ze skryptami, parę sztuk na low lve za 100tc i nic więcej, do tego wszystko po portugalsku.
Łatwości obsługi bota i tworzenia skryptów odkładam na drugi plan, ponieważ nigdy nie pisałem nic samemu, zawsze korzystałem z gotowych skryptów, ale tu też fajnie gdyby ktoś kto pisze/pisał wypowiedział się, może system i konstrukcja któregoś z botów pozwala na więcej, albo nawet na mniej, gdy nie można czegoś tam ustawić/zrobić.
Mam tylko nadzieję, że ktoś przeczyta całe te wypociny XD

Opublikowano

Używam diaxa pro od 2 miesięcy, nadal brak delete. Teraz po summer update w zasadzie jesteś w stanie robić w nim full afki.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Uzywam diaxa juz pare lat jeszcze gdy nie byl zaimplementowany do swiata zew dla osob  . Testowalismy go aby wdrozyc w system . Zakupiony przez programiste software do ukrywania kodow BYL BARDZO drogi ale oplacalny na tyle by NIe zostal wykryty . Diax jest bardzo latwym botem jak i przyjemnie sie samemu skrypty robi... Triala juz nie ma wiec prosze sie nie bac o wykrycie TERAZ sa tylko prywatne wersje platne ?

Cronos Bot to okrojenie BR tam pewnie musisz miec vm. tak samo jak slaby OLDBot ktory w porownaniu z diaxem chodzi 3x wolniej wiec przeklada sie to na exp/h i profit.

@czikit20  chyba juz nawet jestes w naszym obozie ? 

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...