Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hh Czyli Horsehack Ale Niezupełnie By Kamer (Nie Ja Zrobiłem)*

SpiritD3a6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóz pobrałem z www.metin2mod.tk horse hacka by kamera działa on na plu ale też na privach

Horse hack nie odrzuca potworów od ciebie gdy walisz na koniu.

Ale jest bardzo przydatne w pvp ja np. rozwaliłem 41 lvlem 56 lvla w zlotej i fmsie +9

Znaczy gdy walisz z wirka 1k to walisz 3 razy po 1k a gdy z szarzy tez np 1k to walisz 3k

Uwaga! Gdy zamienisz pliki i chcesz grać na polskim to musisz metin2 mod pl bo jak ci sie spaczuje nie bedzie to działać to na tyle

BUG odkryłem ja z Jumperem bardzo przydatny!

Opublikowano

Tak, bug bardzo przydatny :) Szybko można ubić bossy jak i wygrać na PvP z lepszymi od siebie. Dzięki Kamer za hacka :P

Opublikowano

Chociaż i w wojnach gildi przydatne, szczególnie jak grasz daggerem. Bo jak jest skupisko ludzi to puszczasz trutkę i leża all :)

Opublikowano

OMG co sie jarasz z daggerem ze wleci truta i padaja a jest wyraznie napisane TESTOWANE NA WOJOW wiec to dziala tylko dla wojow ja swoim daggerem probowalem i nic nie dziala ;>

Opublikowano

No to już jest przesada , jest temat o tym " hacku , bugu ? " , który ma naście stron , a Ty zakładasz nowy temat i piszesz o nim , że TY go znalazłeś z jakimś kolesiem ? Gratulacje dla Ciebie o.O

Opublikowano

Mi to też działa na Surze Weaponie :P

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

To dziala na woju - meszczyzna ninja- dziewczyna sura - meszczyzna szaman- nie wiem nie gram tym gownem...

DAWAJ MINUSA - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Temat bez sensu i do zamknięcia taki temat był z bezpośrednim linkiem do downloadu

i nie ty to odkryłeś tylko kamer go zrobił a na pvp go k*etyni nie używajcie bo wykryją

i po zabawie używajcie go na expie a nie pvp

2mo740k.jpg

Opublikowano

idioci to nie hack Kamera =_= Kamer dużo potrafi ale horse hacka on tylko rozprowadza ... horse hack jest stworzony przez tee noo jakieś tam forum E*pvp lub takie podobne coś tam czytałem :>

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

az sobie pobiore i wyprobuje ... potrzebne mi to bedzie jedynie do robienia misji na konia:))...

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...