Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.9.4-26.1.2][Survival] Old's Cool FreeBuild & Survival

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Old's Cool FreeBuild & Survival

Podstawowe informacje

Typ serwera: FreeBuild + Survival

Wersja serwera: 1.21.8

Wersje klienta Java Edition: od 1.9.4 do 26.1.2 włącznie
Wersje klienta Bedrock Edition: od 1.21.111 do 1.21.130 włącznie

Uwierzytelnianie: Non-Premium / Premium (Automatyczne logowanie po użyciu odpowiedniej komendy)

Dowolny skin: TAK
Miasto: TAK (mapa startowa)
Survival: Osobna mapa z PVP
Mapa testowa: TAK z nowościami z 1.21.8
Poziom trudności: NORMAL (Miasto - bez potworów)
Nether: TAK
End: TAK

Slotów: 64

Adres IP: pldm.ml

Port Java Edition: 25565 (domyślny)
Port Bedrock Edition: 19132 (domyślny)

Opis serwera

Serwer typu Survival. Wzorowany na serwerach z przeszłości, aby jednak unowocześnić rozgrywkę, działki można kupować samemu, nie trzeba czekać na administratora. Dotyczy to mapy startowej jak i mapy survival.

Na serwerze nie istnieją rangi VIP, każdy gracz ma takie same szanse jak i możliwości. Nie istnieją również żadne kity.

Komendy tpa oraz sethome zostały zachowane. Każdy może posiadać aż 5 sethome, skrzynki są automatycznie zabezpieczane przed kradzieżą, nie ma limitów zabezpieczeń oraz zabezpieczenie jest darmowe.

Działki (Miasto)

Startową mapą jest mapa z działkami oraz zabudowaniami miejskimi, na której możemy za darmo wziąć działkę. Na terenie całego miasta PVP jest wyłączone. Teren poza miejski jest wyłączony z użytku. Nie istnieje sklep serwerowy, każdy gracz może stworzyć własny sklep wynajmując miejsce na targu.

Survival

Drugą mapą jest mapa survival na której nie ma limitów wielkości oraz ilości działek, wielkość świata nie jest limitowana oraz jest włączone PVP. Za pieniądze które zarobimy możemy stworzyć działkę która ochroni budowle przed innymi graczami. Mapa survival nie będzie resetowana.

Screeny

https://i.imgur.com/VJw6oTS.png

Edytowane przez kamil445
aktualizacja wspieranych wersji

Proszę o zdjęcie tych %. Dziękuję.

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na [1.9-1.15][FreeBuild] Old's Cool
  • sk8erace1 zablokował(a) ten temat
  • sk8erace1 odblokował(a) ten temat
  • Yaboku odblokował(a) ten temat
  • kamil445 zmienił(a) tytuł na [1.9.4-1.17.1][Survival] Old's Cool FreeBuild & Survival
Opublikowano

Bardzo fajny pomysł, wielokrotnie podejmowałem się stworzenia czegoś w tym stylu, nawet zagrałem sobie na zyczu dla klimatu, jednak jak zacząłem grać, to troszeczkę się zdenerowowałem, z liści lecą refile, a liście mozna farmic, niszczac żywopłot jakiegoś sąsiada, stoisz niszczysz, a on się oczywiscie nie niszczy bo jest tzw cuboid, za to liście trafiają do naszego eq, to nie wszystko, serwer jest trochę pusty i czegoś mu brakuje ale idziecie w dobrym kierunku, jak się gra na takim starym teksturpaku to jest cholerna nostalgia, ale chyba raczej nie zostanę na tym serwerze, jednak życzę powodzenia, fb mój ulubiony tryb w dziecinstwie

• kamil445 zmienił(a) tytuł na [1.9.4-1.18.1][Survival] Old's Cool FreeBuild & Survival
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Muszę przyznać że w obecnym środowisku minecrafta to bardzo spoko pomysł na serwer gdzie wszystko inne jest takie nadmuchane i z miliardem dodatków. Wbijam

• kamil445 zmienił(a) tytuł na [1.9.4-1.21.3][Survival] Old's Cool FreeBuild & Survival
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Siema pomożesz mi usunac moje haslo z konta na twoim serwie? bo kiedys zrobilem i nie moge teraz wejsc

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

• kamil445 zmienił(a) tytuł na [1.9.4-1.21.4][Survival] Old's Cool FreeBuild & Survival
  • AlexsanderARG zablokował(a) ten temat
  • AlexsanderARG odblokował(a) ten temat
  • kamil445 zmienił(a) tytuł na [1.9.4-26.1.2][Survival] Old's Cool FreeBuild & Survival
  • Dodaj nową pozycję...