Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hostingu na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć z jakiego hostingu mam skorzystać żeby pograć ze znajomymi na serwerze minecraft bez lagów i żeby można było wgrać parę pluginów. Także żeby zagrać na najnowszej wersji mc.

Dziękuję z góry.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Szukam hostingu na serwer
Opublikowano

Na titanaxe masz 0,5gb ram za 0,60 zł/tydzień, myślę, że na kilka pluginów i paru znajomych starczy Ci 1 no max 1,5 gb ramu czyli 1,20 zł / 1,80 zł za tydzień. Serdzecznie polecam, hosting oferuje dobry support (napiszesz o 4 rano i pomogą Ci od zaraz), łatwy panel i konfiguracja.

8aVvxa2.png

Opublikowano

http://pukawka.pl/ 

jeżeli chcesz wyłącznie dla siebie i znajomych to polecam :)

TS3: T-SPEAK.PL                                                                  

Opublikowano
12 godzin temu, gruby12393 napisał:

http://pukawka.pl/ 

jeżeli chcesz wyłącznie dla siebie i znajomych to polecam :)

Aktualnie mam wykupiony serwer na pukawce 2gb ram i na najnowszej wersji mc serwer się przeciąża w wyniku strasznie laguje. Może mają chwilowe problemy ale od 2 lat korzystam z ich oferty i dopiero teraz się rozczarowałem.

Opublikowano

Najlepszym sposobem  będzie napisanie do supportu i wyjaśnienie tej sprawy support jest spoko więc znajdziecie przyczynę

TS3: T-SPEAK.PL                                                                  

Opublikowano
21 godzin temu, To_by napisał:

Najnowsza wersja minecraft laguje na każdym hostingu z winy zapisu świata, jeśli to ten problem.

U mnie śmiga 50/50 20tps ?

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

@To_by

Korzystałem z Pukawki, Lvlup, Enderchest oraz Titanaxe i tylko na Pukawce był problem z obciążeniem ram (pomimo 4GB ramu). Na Enderchest ze zdziwieniem odkryłem, że jest w miarę okej. Także to nie jest problem wersji.

@karol2244

Polecam Lvlup.pro oraz Titanaxe bądź jakiegoś małego VPS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...