Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Medium] Veloria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

veloria.png.34bf45e1a7f3a54503391d2cdaec5122.png

Prezentacja:

https://forum.veloria.pl/index.php?/topic/227-prezentacja-serwera/

Strona główna:

https://veloria.pl/

https://veloria.pl/register

Forum:

https://forum.veloria.pl/

Facebook:

https://www.facebook.com/veloriamt2/ // konkursy - zapraszamy ?

TeamSpeak3:

ts.veloria.pl

Start:

19/07/2019 18:00

Administracja:

[HA]Toster - Technik projektu

[HA]Kalmar - Pomoc techniczna, administrator gry

[HA]Yozeda - Właściciel, sponsor projektu

[GM]Alchemik - Mistrz Gry

[CM]TheVolTwins - Community Manager, Mistrz Gry

SS weryfikacyjny:

Weryf1.png

weryf2.png

• Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][Medium] Veloria.pl
Opublikowano

Czemu ,,[HA]Yozeda'' jest wymieniony jako trzeci? Kim jest technik? Ukrywa się, czy noname? Z tego serwera też spierdolisz, gdy zacznie upadać? Czy to real Alchemik, czy jakaś nędzna podszywka?

//A se kurwa wstawiaj, nawet nie skorzystam z prawa do zdjęcia tego filmu (być może z całym kontem nawet).

Opublikowano
13 godzin temu, Matex178 napisał:

Reklame jakas zrobiliscie oprocz tego postu? Jaka spodziewana ilosc graczy?

Reklama będzie się pojawiać od dzisiaj (środa)

13 godzin temu, Revayerq napisał:

Czemu ,,[HA]Yozeda'' jest wymieniony jako trzeci? Kim jest technik? Ukrywa się, czy noname? Z tego serwera też spierdolisz, gdy zacznie upadać? Czy to real Alchemik, czy jakaś nędzna podszywka?

Już Ci coś nie pasuje? Zapraszam TS w celu rozmowy z administracją (z technikiem również). Z caliosa odszedłem, gdyż została podjęta taka a nie inna decyzja i guzik Tobie do tego.

Nie chcę tutaj się z Tobą kłócić ale chyba nie chcesz, abym wstawił materiał nagrany z ts'a Caliosa jak przyznajesz się jakim to jesteś "administratorem forum". Jesteś obsmarowany od góry do dołu i tylko fakt, że osobiście nic do Ciebie nie mam powstrzymał mnie od wstawienia tego materiału. Jeśli jeszcze jakaś opinia pojawi się o mojej działalności itp. Wstawię co nie co na Ciebie ?

Pozdrawiam

Opublikowano
18 minut temu, Revayerq napisał:

//A se kurwa wstawiaj, nawet nie skorzystam z prawa do zdjęcia tego filmu (być może z całym kontem nawet).

A co za różnica czy jestem pierwszy wpisany czy drugi? oO

Opublikowano
Przed chwilą, Yozeda napisał:

A co za różnica czy jestem pierwszy wpisany czy drugi? oO

Tak spytałem, bo mnie to ciekawi, jak już pytać to o wszystko.

Opublikowano
Przed chwilą, Revayerq napisał:

Tak spytałem, bo mnie to ciekawi, jak już pytać to o wszystko.

No tak. Dla mnie nie jest to żadna różnica. 

Równie dobrze mogę być ostatni wypisany.

Co do technika, nie jest to żaden NoName jak to ująłeś, ale też nie chce aby na ten moment się ujawniał. Wbrew wszystkiemu nie jest także nikt z nickow: Sen***, Ment*** etc..

Opublikowano

Public Relations na poziomie... osiedlowego Seby z gatunku ''Masz jakiś problem?''. W tych trzech słowach można opisać zachowanie administracji na słowa krytyki. Każde z nich kończy się zaproszeniem na rozmowę TeamSpeak, jakby slowo pisane miało szczypać w rowie i zapewne wyzwiskami. Pisząc ten post zastanawiam się, od czego zacząć, bo zarzutów jest naprawdę wiele.

Niechętnie przyznaję, że przez niedługi okres byłem częścią tego projektu, pełniąc rolę moderatora forum. Z wielką chęcią przyznaje jednak, że nie zrobiłbym tego samotnie o zdrowych zmysłach i zachęcił mnie do tego inny użytkownik, który wspólnie ze mną świetnie wspomina ten zmarnowany czas. Pozwolę sobie przejść do rzeczy, opisując najpierw serwer oczami przeciętnego gracza widzącego tą prezentacje, a mój wkład (czy też na szczęście jego brak) w rozwój tego potężnego serwera nie ma wpływu na osąd w tej części mojej wypowiedzi. Przeczytałem tą prezentacje jeszcze na forum serwera, kiedy została opublikowana. Estetycznie prezentuje się paskudnie i naprawdę ciężko było mi przeczytać tekst w niej zawarty. Wiedziałem już, że czytanie tego jest stratą mojego czasu - utwierdził mnie w tym przekonaniu fakt, iż w dalszej jego części zbroje oraz kostiumy to kopia czystych plików, a mapy są powielane przez wszystkie te serwery, w większości domyślne z gry. Krótko mówiąc, dziwie się, że nie wstyd im było wystawić takiej prezentacji na publiczne forum - na ich miejscu wstydziłbym się nawet tego czytać i usunąłbym to z dysku, zanim wdałoby się w niepowołane ręce. Jako moderator miałem okazję wziąć udział w niepublicznych testach 'dla administracji'. Błędy były widoczne na pierwszy rzut oka, zupełnie jak brak nowości. Czułem się, jakbym wszedł na wersję alpha gry metin2 vanilla z wyższym level cup i brakiem podstawowych misji. W zuploadowanym kliencie pozostały dane do konta administratora - zabawne, bo do tego klienta miała również dostęp faworyzowana gildia SEVENS (zanim jej lider dostał bana).

Wspomniałem już, że znalazłem się w ekipie tego serwera. Na okresie próbnym miałem dostęp do, och zgrozo, usuwania i edycji bloków, ich uprawnień, a także wielu innych rzeczy, do jakich dostępu mieć nie powinienem. Oczywiście gdybym ich o tym nie poinformował, to bez problemu mógłbym zawiesić na chwilę działanie forum, o ile zrobili sobie kopie zapasową, bo do czynienia mamy tutaj z technikami o niewielkim ilorazie inteligencji. Apropo powyższego pytania - technikiem forum był niejaki Jakub, zaś technikami gry Pisarz (Toster) oraz Kalmar (czy jakikolwiek ma teraz nick, bo zmieniał go jak i Pisarz kilkukrotnie). Właściciel domeny został odsunięty od stanowiska administratora forum, ponieważ odwalał maniane. Zaoferowano mu pieniądze i pozbawiono pozycji na serwerze - po co zainwestować w inną domenę... Może dlatego, aby nie wydawać gotówki na nową grafikę. Przecież już raz nas oszukano! Wielki Head Admin Yozeda, właściciel i inwestor projektu dał się wycyckać ATS Graphics, który rzekomo nie wywiązał się ze zlecenia. W ten sposób za kilka patyków mamy logo Veloria - gratuluje ATS, który zarobił na ludzkiej głupocie. Idealny przykład jak zarobić, ale sie nie narobić. Yozeda jest ceniony ogromnym szacunkiem. Przynajmniej w jego mniemaniu, bo kiedy ja rozmawiałem z Kalmarem - jednym z dwóch techników, zdawał się niekulturalnie wrzucać na Yozede i twierdzić, że nie ma do powiedzenia kompletnie nic. Krótko mówiąc, Yozeda to samozwańczy król bez poddanych, który w ekipie jest tylko po to, by ładować forsę w serwer. No i ładuje - w wielką reklamę rzekomo kilkunastu czy kilkudziesięciu wielkich youtuberów... z pareset subskrypcji, niewielką ilością wyświetleń i kilkoma filmami na kanałach.

Nie wiem co bardziej mnie śmieszy - wyznaczenie liderowi jedynej gildii na serwerowym forum zadania, które polegać miało na wymyśleniu nagród za misje (bez przedstawienia mu gospodarki serwera i odpowiedniego balansu) czy przekładanie daty startu beta testów od miesiąca na inny dzień. Pozostawie to bez komentarza, lecz wtrące inną zabawną sytuacje, kiedy poproszono mnie o napisanie artykułu, który Velorie miał ukazać w idealnym świetle bez wad, a administracje jako zgraną i fajną ekipę. Oczywiście wszystko miało być stekiem bzdur i nie zależało im nawet na konkretach, a wszystko miałem wymyślić sam. Panie Jakubie, upadłeś na głowę jeśli myślałeś, że zniżę się do tego poziomu. Wtedy podziękowałem ekipie za współpracę. Działy się później niesamowite rzeczy, jak okazanie tzw. 'stuleji' i mianowanie administratorką forum pewnej aroganckiej dziewczyny. Najśmieszniejszy był jednak fakt, że każda krytyka nie poddawana była ocenie, a kończyła się zapraszaniem na rozmowę ts, jakby slowo pisane szczypało w rowa. W ten sposób udowodniono mi niekompetencje tej ekipy i całkowicie zniechęcono do tego projektu, jak gdyby trzeba było mnie jeszcze zachęcać, abym stamtąd odszedł. Pominę już pozostałe szczegóły, bo zmarnowałem wystarczająco dużo czasu, aby interesować się tym serwerem i pisać tą wiadomość, a byłoby tego dużo, gdybym miał więcej chęci na przytaczanie różnych sytuacji. Zyczę powodzenia w ośmieszaniu się, szczególnie z Community Managerem o tak słabej umiejętności nawiązywania kontaktów z graczami i strategii opartej na oszukiwaniu graczy.

Opublikowano
2 godziny temu, VolTwin napisał:

Reklama będzie się pojawiać od dzisiaj (środa)

Już Ci coś nie pasuje? Zapraszam TS w celu rozmowy z administracją (z technikiem również). Z caliosa odszedłem, gdyż została podjęta taka a nie inna decyzja i guzik Tobie do tego. Tak, jest to Alchemik. 

Nie chcę tutaj się z Tobą kłócić ale chyba nie chcesz, abym wstawił materiał nagrany z ts'a Caliosa jak przyznajesz się jakim to jesteś "administratorem forum". Jesteś obsmarowany od góry do dołu i tylko fakt, że osobiście nic do Ciebie nie mam powstrzymał mnie od wstawienia tego materiału. Jeśli jeszcze jakaś opinia pojawi się o mojej działalności itp. Wstawię co nie co na Ciebie ?

Pozdrawiam

Z prawdziwym alchemikiem ten gość pewnie nawet na tsie nie siedział, podszywke zajeb*ł na 99%, szczególnie, że alchemik zmienił ostatnio nick i już nigdzie sie alchemik nie podpisuje z tego co mi wiadomo ?

Oczywiście pomijam fakt, że pliki to czysta zrzynka z globala, z przeruchanymi na wszystkie sposoby zbrojami, mapami, broniami.

A z tego co widziałem na otwartej becie, source tego serwera jest na prawde ciężkie i chodzi bardzo wolno, sam proces logowania trwa 15-18 sekund, co oznacza że technik nie wyłączył jednego ze zbędnych ficzerów gameforge, który obciąża połączenie klienta z serwerem. Kolejnym problemem który napotkałem na serwerze jest błąd z pakietami (w bardzo prosty sposób mając zmodyfikowaną binkę można wam wyłączyć serwer) który jest błędem kardynalnym i takie coś nie powinno znajdować się na serwerze.

EDIT. Byłbym zapomniał, macie też błąd w friend liście, nie sprawdzałem ale najprawdopodobniej też w koniach i ślubach, a no i jak ktoś chce to droga wolna sura bm sferka m1 i napierdalanie z ręki 50k w full abs gościa, bo technik znowu się nie popisał i nie zfixował ręki dla surki. No i ostatni taki bardziej denerwujący niż niszczący grę błąd to złe dodawanie hp z absorpcji dla sury wp.

Błędy w questach jakieś pomniejsze, widać że pisane na szybko lub od tzw. niechcenia. Zobaczymy jak to po starcie bedzie, ale 
powodzenia z serwerkiem, jedyne do czego mogę się przyczepić to, że korzystacie z grafiki z mpc w swojej prezce (czyli budżet nie pozwolił na psd najprawdopodobniej), a ponadto macie straszny chaos w administracji, bo z tego co zerknąłem na forum to każdy jest od wszystkiego, a jak dobrze oboje wiemy z doświadczenia nie wychodzi to najlepiej w praktyce ?

Cytat

Działy się później niesamowite rzeczy, jak okazanie tzw. 'stuleji' i mianowanie administratorką forum pewnej aroganckiej dziewczyny.

Brzmi bardzo znajomo, aż z ciekawości zastanawiałem się skąd ona sie znalazła w administracji, a teraz już wiadomo że przegrywom zza mikrofonu sie ciepło w gaciach zrobiło jak kobiecy głos  ?

=======

Jeżeli kogoś interesuje Gierka na haxach tam to sprawdzalem lalakera i tak:

- ninja mnoży ze sztyletów jak pojebana (zalozcie strzale slota / a jeżeli na serwie są kołczany to jeszcze lepiej będzie mnożyć)

- m2bob działa prawie wszystko, ale tak to juz jest na kotlecikach ze paczki za 50 euraskow się kupić nie chce a później każdy cheat smiga

- sura BM - działa pro dmg

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Dwie obszerne i ciekawe wypowiedzi osób, które mają najwiecej do powiedzenia. I jedna i druga to „święte krowy” które mają 100% racji. Dzięki Panowie! 

Przypomne tylko Kamil o Caliosie bo nie wiem czy pamiętasz. Tam taki mądry nie byłeś a na serwerze można było pograć max 10 min. Błędów nie dało się zliczyć bo było ich za dużo. Ale lepiej obgadywać kogoś niż patrzeć na siebie samego ? 

Panowie, na prawdę. Obejdzie się bez Waszej „gry” na serwerze. Nie rozumiem tylko po co tego typu opinie zamiast ominąć to szerokim łukiem. No tak. Każdy z Was ma coś wspólnego, od caliosa po byłą administracje  Velorii. No tak, zapomniałem. Zawiść ... 

Pozdrawiam i czekamy na kolejne komentarze ? 

Opublikowano

ej alchemiur pandora Ci pada mial byc ratunek, ale tu juz masz czas na gm'a hehe  

zwykla 2/3 tygodniowka, za miesiac tu przyjde sie posmiać do zobaczenia ;p 

Opublikowano

Hehe, zabawne. I komentują to osoby mówię o „Grimm” Który nie miał zielonego pojęcia na temat serwera, na mój temat oraz na temat Administratora Forum. Który nic nie zrobił a najwiecej pisze. 

Który nigdy nie przegadał ze mną ani minuty rozmowy. Btw: Do teamu doszła z tego względu ze zna się na tym co robi w przeciwieństwie do Ciebie „Grimm” pamietam jak napisałeś mi raz ze chcesz poprawiać błędy użytkowników w tematach, Ambitne. 

Swoja drogą odnośnie budżetu. Masz bardzo słabe informacje. Przykre, ze próbujesz wyssać z Palca jakieś bzdety nie mając konkretnych informacji. 

Natomiast jeżeli chcesz się sprzeczać a boisz się swojej a raczej braku swojej mutacji, to możemy podyskutować prywatnie. Bo za każdym razem omijasz mnie szerokim łukiem i zamiast porozmawiać prywatnie to wylewasz swoje żale na różnych forach jak by mnie to tak bardzo interesowało i bym się tym przejmował.

Gratulacje Grimm, piszesz ze to czysta kopia. A na serwerze od podstaw sprawdzałeś jak była to świeża „Beta” bez żadnych dodanych systemów etc. 

Jak już wyzej wspomniałem, chcesz mnie powyzywać, kompletnie mnie nie znając. Śmiało porozmawiajmy czy to PW, czy tez na Ts3. Chętnie Cię wysłucham.

Swoja drogą, projekt widocznie Cię interesuje. Bo regularnie raz dziennie zerkasz na forum, fp.

Pozdrawiam.

Opublikowano
2 godziny temu, VolTwin napisał:

Dwie obszerne i ciekawe wypowiedzi osób, które mają najwiecej do powiedzenia. I jedna i druga to „święte krowy” które mają 100% racji. Dzięki Panowie! 

Przypomne tylko Kamil o Caliosie bo nie wiem czy pamiętasz. Tam taki mądry nie byłeś a na serwerze można było pograć max 10 min. Błędów nie dało się zliczyć bo było ich za dużo. Ale lepiej obgadywać kogoś niż patrzeć na siebie samego ? 

Panowie, na prawdę. Obejdzie się bez Waszej „gry” na serwerze. Nie rozumiem tylko po co tego typu opinie zamiast ominąć to szerokim łukiem. No tak. Każdy z Was ma coś wspólnego, od caliosa po byłą administracje  Velorii. No tak, zapomniałem. Zawiść ... 

Huh, czyli jednak grimm jak widać ma racje, pisząc:

Cytat

Public Relations na poziomie... osiedlowego Seby z gatunku ''Masz jakiś problem?''.

Wyciągasz z posta to co chcesz wyciągnąć, albo nie czytasz całości, albo mijasz niektóre fragmenty.

Do Caliosa nie bede sie odnosić, a miałem, stwierdziłem jednak, że nie ma sensu wracać do przeszłości, widze że niektórzy nadal się nie nauczyli trzymać języka za zębami w pewnych kwestiach ?

Obejdzie się bez naszej gry? Paaaanie, ja sobie specjalnie wejdę na starcie, zeby sie pobawić pakietami i kilkoma innymi rzeczami których nie jesteście w stanie naprawić, bo szkoda ludzi którzy na to wejdą.

Zawiść? Grimm napisał wam bardzo ładną wiadomość na temat waszego zachowania i działania, ja napisałem posta o bugach i jak to wygląda z perspektywy "gracza", a ty piszesz że to zawiść XD

Szczerze mówiąc nie ma o co być zawistnym, serwer padnie max 2 tygodnie po starcie, albo utrzyma się miesiąc z licznikiem przy zerze, nie macie reklamy, nie macie contentu, nie macie pomysłów, a za to macie kardynalne bugi, które mogą zniszczyć rozgrywkę graczy, na miejscu zainteresowanych serwerem przeszedłbym bokiem żeby nie stracić kasy i czasu ?

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano
1 godzinę temu, dbfr3shdb napisał:

nie da sie dostać na wgl strone bo trzeba sie zalogowac w przeglądarce XD

Strona będzie niedługo działać. 

Jest to mój ostatni post w tym temacie na tego typu zaczepki. Na kolejne odpowiedzi nie będę po prostu odpisywał bo nie jest to odpowiednie miejsce. Grimmowi nic nie odpisałem bo to co mieliśmy przekazać jemu i innym osobom zostało przekazane, nie będę się powtarzał. Oczywiście cały post postawił nas w „negatywnym świetle” ale cóż, zawsze tak było jest i będzie ze ludzie będą próbować jak się da zniszczyć komuś coś, przy czym poświęca się trochę czasu i wysiłku. Nie będę już pisał na ile jego wypowiedz jest prawdziwa a na ile nie jest. Ludzie sami to zweryfikują. 

Prosze, odnieś się do Caliosa. Powiedz że to wszystko nasza wina - testerów a nie Twoja czyli technika. Każdy system pochodził od  TURKMMO/metin2dev/freakgamers. Tak jak sprawiałeś osobę ogarnięta, tak pokazałeś swoją „wiedzę” na starcie. Jedynie co było dobre na caliosie to Tomek, który ufał Tobie i wykładał pieniądze na wszystko co chciałeś i reszta chłopaków od Kuby, Mateusza ( grafików ) po cała resztę. Zjeb*ales ten serwer i taka prawda i teraz szukasz zaczepki bo Tobie nie wyszło i nie wiem, czy ktoś będzie chciał podejmować z Tobą współpracę jak opierasz się tylko na gotowych rzeczach których nawet nie jesteś w stanie sprawdzić i Ew poprawic. Śmieszne ale cóż, taka prawda. 

Osoby, które będą chciały to i tak wejdą. Komuś serwer będzie się podobał a innym nie - proste. Nikogo na sile tutaj nie ściągamy. 

Czy to serwer na max miesiąc? Oczywiście, ze planujemy utrzymywać go najdłużej jak się da jednak wiadomo jak to czasem wychodzi i nie jesteśmy w stanie zagwarantować 100%. 

Reklama jak wspomniałem będzie się pojawiać od dzisiaj. 

Zapraszamy na nasz fanpage gdyż jest tam organizowany konkurs na SMy!

Tyle w temacie. Jak wspomniałem, ostatnia odpowiedz do tego typu osób - ludzi z bólem „dupska” 

Pozdrawiam ? 

Opublikowano
30 minut temu, VolTwin napisał:

Strona będzie niedługo działać. 

Jest to mój ostatni post w tym temacie na tego typu zaczepki. Na kolejne odpowiedzi nie będę po prostu odpisywał bo nie jest to odpowiednie miejsce. Grimmowi nic nie odpisałem bo to co mieliśmy przekazać jemu i innym osobom zostało przekazane, nie będę się powtarzał. Oczywiście cały post postawił nas w „negatywnym świetle” ale cóż, zawsze tak było jest i będzie ze ludzie będą próbować jak się da zniszczyć komuś coś, przy czym poświęca się trochę czasu i wysiłku. Nie będę już pisał na ile jego wypowiedz jest prawdziwa a na ile nie jest. Ludzie sami to zweryfikują. 

Prosze, odnieś się do Caliosa. Powiedz że to wszystko nasza wina - testerów a nie Twoja czyli technika. Każdy system pochodził od  TURKMMO/metin2dev/freakgamers. Tak jak sprawiałeś osobę ogarnięta, tak pokazałeś swoją „wiedzę” na starcie. Jedynie co było dobre na caliosie to Tomek, który ufał Tobie i wykładał pieniądze na wszystko co chciałeś i reszta chłopaków od Kuby, Mateusza ( grafików ) po cała resztę. Zjeb*ales ten serwer i taka prawda i teraz szukasz zaczepki bo Tobie nie wyszło i nie wiem, czy ktoś będzie chciał podejmować z Tobą współpracę jak opierasz się tylko na gotowych rzeczach których nawet nie jesteś w stanie sprawdzić i Ew poprawic. Śmieszne ale cóż, taka prawda. 

Osoby, które będą chciały to i tak wejdą. Komuś serwer będzie się podobał a innym nie - proste. Nikogo na sile tutaj nie ściągamy. 

Czy to serwer na max miesiąc? Oczywiście, ze planujemy utrzymywać go najdłużej jak się da jednak wiadomo jak to czasem wychodzi i nie jesteśmy w stanie zagwarantować 100%. 

Reklama jak wspomniałem będzie się pojawiać od dzisiaj. 

Zapraszamy na nasz fanpage gdyż jest tam organizowany konkurs na SMy!

Tyle w temacie. Jak wspomniałem, ostatnia odpowiedz do tego typu osób - ludzi z bólem „dupska” 

Pozdrawiam ? 

Już ustaliliśmy, że każda negatywna opinia to zawiść i ból dupska.

Odniosłem się do Caliosa kilka razy w przeszłości, ale odniosę się też i teraz, pisząc każdy system pochodził z tmmo, m2dev, fg wiesz o tym, że tak nie było bo Tomek inwestował na prawde grube pieniądze w niektóre systemy. Rozumiem, że system hmm, np. sklepy offline u was zobaczymy w autorskiej wersji? Bo z tego co napisałeś wynika, że korzystanie z darmówek z for jest złe, fuj i be. Swoją wiedzę pokazałem, poważne błędy były naprawione przeze mnie chwilę po starcie, niestety team testerów i administracja nie poczuwała się w obowiązku do sprawdzania rozgrywki i szukania ew. błędów, a za to jak dobrze pamiętam na 2 tygodnie przed startem wchodziłeś na tsa tylko po to żeby pograć w fife z adminem tsa ?

Cytat

Tak jak sprawiałeś osobę ogarnięta

Oho, chyba ktoś pod wpływem emocji pisze posty, albo na szybko żeby odwalić i mieć z głowy ?

Cytat

tak pokazałeś swoją „wiedzę” na starcie.

Zobaczymy co pokaże twój technik, bo open beta dla 17 osób to troche inna sytuacja niż start serwera gdzie wbija znacznie więcej osób.

Tak jak napisałem, są bugi, podałem wam nawet gdzie, jestem na 95% pewny, ze kumpel tego nie naprawi, ale wiesz, zawsze możesz podbić na pw to sie dogadamy odnośnie fixów, bo pomimo błędów na Caliosie takie podstawy były zabezpieczone ? 

Opieram się na gotowych rzeczach, jasne, że tak, nie jestem programistą, nie koduję własnych systemów, mogę jedynie edytować pod swoje potrzeby odpowiednie rzeczy tak aby coś było spójne z reszta rozgrywki (przykładem mogą być zmienione karty okey, których u was najpewniej nie będzie, a jak będą to standardowe :C). Nie musisz wiedzieć czy ktoś będzie ze mną podejmować współpracę i w sumie nie powinno Cię to interesować, szczególnie że swoje za uszami masz, a relacje z graczami budujesz na kłamstwie i manipulacji. Myślę, że warto też wspomnieć, że współpraca z tobą to ciągłe tzw. "trucie dupy", po 20 razy pytasz o to samo, masz jasno wyjaśnione, a nadal dopytujesz o coś co zostało wytłumaczone, przychodzisz i wiesz, że jest problem, a zamiast to zrozumieć i dać sobie na chwile spokój na siłe próbujesz przemycić temat który w tym momencie jest dla ciebie ważny, bo po prostu nie dasz spokoju. Wiele można o tobie napisać, niestety głównie z twojego powodu team caliosa się rozpadł, bo ja z Tomkiem siedziałem sam na kanale żeby był spokój bo robiłeś nie dość, że zamieszanie, to na dodatek każdy damski głos na teamspeaku wywoływał u Ciebie stuleję, która odbijała się na całym wizerunku serwera. Jednym słowem współpraca z tobą to skazanie projektu na porażkę, Community Manager, śmiechu warte, każda negatywna opinia jest uważana jako atak, ból dupska i zawiść, relacje z graczami są budowane na kłamstwie i manipulacji, social media prowadzone bez wiedzy o tym jak działa ruch na stronie, nie rozumiesz fundamentów którymi kieruje się osoba od tzw. PR, zamiast robić dobre wrażenie od samego początku to musiałem powtarzać ci conajmniej 10 razy, że przed znakami interpunkcyjnymi nie stawia się spacji, żebyś to w końcu zmienił i to nie z własnych pobudek, a dlatego żebym jak to powiedziałeś "dał Ci spokój" :))))

Reklama będzie się pojawiać od dzisiaj, 2 dni przed startem, fanpage zaledwie 140 lajków, myśle że to powinno otworzyć oczy osobom które były zainteresowane tym projektem, a raczej jego imitacją.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Mało informacji na temat serwera, ale administracja jest jak najbardziej w porządku, więc powodzonka. ?

image.png

Opublikowano
5 minut temu, Stonek napisał:

Serwer na miesiąc, może dwa.

Serwer na tydzień, może dwa.

Poprawiłem, bo ta literówka mnie strasznie kuła w oczy, przepraszam, musiałem.

Opublikowano
2 minuty temu, Yozeda napisał:

Przekonamy się ?

Nie bądź zbyt pewny siebie, bo macie conajmniej 3 krytyczne błędy w source xD

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano
1 godzinę temu, TeJkuu napisał:

Już ustaliliśmy, że każda negatywna opinia to zawiść i ból dupska.

To zawsze zawiść i ból dupska.

Opublikowano
6 godzin temu, VolTwin napisał:

Przestroga dla graczy, którzy będą chcieli zmarnować swój czas. Są na to lepsze sposoby, nawet zmarnowany czas można milej spędzić.

1 godzinę temu, ILui napisał:

Mało informacji na temat serwera, ale administracja jest jak najbardziej w porządku, więc powodzonka. ?

Zapłacili Ci, żebyś to napisał?

1 godzinę temu, Yozeda napisał:

Przekonamy się ?

...że nie przetrwa startu.

4 godziny temu, Yozeda napisał:

Który nigdy nie przegadał ze mną ani minuty rozmowy. Btw: Do teamu doszła z tego względu ze zna się na tym co robi w przeciwieństwie do Ciebie „Grimm” pamietam jak napisałeś mi raz ze chcesz poprawiać błędy użytkowników w tematach, Ambitne. 

Nie użytkowników. Widząc post, który wstawia administrator gry, czerwoną czcionką rażąc w oczy, robiąc tysiące wykrzykników, spacji, enterów, pisząc bez składni zdecydowałem, że poprawię to, abyście się nie ośmieszali. Więcej czasu spędziliście na psuciu sobie opinii i zmianie kolorów rang niż na pisaniu tego serwera. Nie przegadałem z Tobą ani minuty, bo nigdy nie raczyłeś zawitać w moje skromne progi na Waszym teamspeaku, na którym siedziałem tylko dlatego, że zostałem namówiony przez znajomego. Wiem wiele na temat patologii, którą wprowadzaliście, wynoszenia danych tudzież zdjęć na zewnątrz przez członków administracji, bo sam miałeś o to ból tyłka. Jesteś fejkiem, z takim nastawieniem postawisz najwyżej klocka w kiblu, a nie dobry projekt.

Opublikowano

Tak pozwolę się zapytać, czy aby @TheVolTwins jako CoMa serwera nie ma nic ciekawego do roboty? Ten śmieszny post (pełen fałszu i niedomówień) był pisany (patrząc na ilość treści) jakieś 30 minut. Rób tak dalej człowieku, a na pewno dobrze będziesz wypełniał swe obowiązki? Ludziom odpisałeś? No nie odpisałeś, bo nikt nie pisze na FP, każdy ma ten serwer w dupie bo jest niewypałem z zerowym zainteresowaniem? Bugi naprawione? He, nie naprawione, bo jako CoMa nie musisz testować serwera, na pewno macie tryliard testerów. Z resztą, jak mawia porzekadło: ,,Co ma się zepsuć, skoro to tylko czyste Terenzo z powiększoną pulą poziomów, dodanymi zbrojami i brońmi?''. ;D

Opublikowano
20 minut temu, Revayerq napisał:

Tak pozwolę się zapytać, czy aby @TheVolTwins jako CoMa serwera nie ma nic ciekawego do roboty? Ten śmieszny post (pełen fałszu i niedomówień) był pisany (patrząc na ilość treści) jakieś 30 minut. Rób tak dalej człowieku, a na pewno dobrze będziesz wypełniał swe obowiązki? Ludziom odpisałeś? No nie odpisałeś, bo nikt nie pisze na FP, każdy ma ten serwer w dupie bo jest niewypałem z zerowym zainteresowaniem? Bugi naprawione? He, nie naprawione, bo jako CoMa nie musisz testować serwera, na pewno macie tryliard testerów. Z resztą, jak mawia porzekadło: ,,Co ma się zepsuć, skoro to tylko czyste Terenzo z powiększoną pulą poziomów, dodanymi zbrojami i brońmi?''. ;D

Nie pozwalaj sobie, bo nie masz prawa ale dziękuje, że się ktoś zainteresował! Szkoda, że interesuje się tym osoba, która nie powinna w ogóle się wypowiadać, będąc kimś takim jak  - TUTAJ (post na samym dole)

U mnie bardzo dobrze, trochę roboty jest, zainteresowanie serwerem również. Nie potrzebuję 30 minut ? Nie masz dostępu do FP, to na jakiej podstawie twierdzisz, że nie ma żadnych wiadomości do nas? 

PS: Zgłosiłem Twoje posty, które nie wnoszą nic do tego tematu.

Bugi są cały czas naprawiane, co można zobaczyć TUTAJ - KLIK
Na FB właśnie wleciał nowy post, w którym do zgarnięcia są darmowe SM'y na start! 

Zapraszamy do przejrzenia - KLIK

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...