Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OnlineTalk.PL :: Najlepsze Internetowe Rozmowy!

s4s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja opinia:

- prezentacja najnudniejsza z nudnych. Żadnego zachęcenia. Ot, suchy opis tego co musi zawierać każdy TS. To tak jakby najnowszy model samochodu prezentować jako "Nowe Porsche, owy model, ma 4 koła, ma silnik, jeździ, kup"

- sam serwer, rejestracja "Nie spełniasz wymagań na OnlineTalk.PL! Musisz spędzić minimum: 240 minut". Równie dobrze można by było napisać "minimum 72 zdrowaśki". Nie lepiej po prostu, po ludzku: "4 godziny"?

- 10 Adminów? Serio aż dla tylu jest pracy? No i przy takim sztabie ludzi "Dostępna Administracja: 0"

- Regulamin z dopiskiem "Copyright © 2019 OnlineTalk.PL. All rights reserved.". A szybkie google pokazuje że regulamin jest skopiowany kropka w kropkę z Crafted.pl.

- "Regulamin Premium" - pusto. "Regulamin VIP" - pusto.

- na plus: rewelacyjne ikonki! Bardzo mi się podobają ?

Sumarycznie. Jeszcze trochę do zrobienia, ale jest potencjał. Póki co kolejny, zwykły serwer.

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Pasjonat
Opublikowano
3 godziny temu, zmechu napisał:

Moja opinia:

- prezentacja najnudniejsza z nudnych. Żadnego zachęcenia. Ot, suchy opis tego co musi zawierać każdy TS. To tak jakby najnowszy model samochodu prezentować jako "Nowe Porsche, owy model, ma 4 koła, ma silnik, jeździ, kup"

- sam serwer, rejestracja "Nie spełniasz wymagań na OnlineTalk.PL! Musisz spędzić minimum: 240 minut". Równie dobrze można by było napisać "minimum 72 zdrowaśki". Nie lepiej po prostu, po ludzku: "4 godziny"?

- 10 Adminów? Serio aż dla tylu jest pracy? No i przy takim sztabie ludzi "Dostępna Administracja: 0"

- Regulamin z dopiskiem "Copyright © 2019 OnlineTalk.PL. All rights reserved.". A szybkie google pokazuje że regulamin jest skopiowany kropka w kropkę z Crafted.pl.

- "Regulamin Premium" - pusto. "Regulamin VIP" - pusto.

- na plus: rewelacyjne ikonki! Bardzo mi się podobają ?

Sumarycznie. Jeszcze trochę do zrobienia, ale jest potencjał. Póki co kolejny, zwykły serwer.

dziękuję za opinię, postaram się poprawić co napisałeś w swojej opinii.

Opublikowano

Cos mi sie wydaję, ze do prezki mało się postarali, byłam na ts no spoko wygląda nie można powiedzieć, oby tłumy do was zawitaly ?

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...