Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z usunięciem wersji w launcherze premium

Burkson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png

Ehh nie wiem czemu nie wysłał się fragment gdzie opisuję problem. Muszę opisać go tutaj

Mam mc premium, zainstalowałem launcher non-premium (skyland) do własnych celów. Grałem na nim chwilę na wersjach blazingpack oraz 1.14.3. Nastepnego dnia po wlaczeniu launchera premium moim oczom ukazały sie te dziwne wersje czyt. wersje nazwane <instalacja bez nazwy>. Nie da się ich usunąc ani edytować. Proszę o pomoc bo jestem zielony w tego typu sprawach i nie wiem jak je usunąć ? 

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Problem z usunięciem wersji w launcherze premium
Opublikowano

Chciałem ale po otworzeniu folerdu versions nie było ich tam. Na obecną sytuację w folderze znajduje się tylko wersja z BlazingPackiem, jedna.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli mogę wiedzieć jak sobie poradziłeś to prosiłbym o pomoc??

2 godziny temu, GieEmoRTM napisał:

Jeżeli mogę wiedzieć jak sobie poradziłeś to prosiłbym o pomoc??

Ok również sobie poradziłem samodzielnie. Dla tych co będą szukali odpowiedzi wystarczy w .minecraft launcher_log otworzyć za pomocą notepada i usunąć te wersje. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...