Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde, mam problem, jak daje start na fb, to mi wyskakuje że tu nie mogę łowić i tak jest wszędzie nawet nic nie zarzuca ;/

Opublikowano

Jeśli używasz nowszego patcha nić 2.0 to możesz uruchomić metka za pomocą metin2.exe i potem fb :P

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

wlasnie przez em2 niebedzie ci dzialal . wlacz normalnie , nie przez bota. zadziala napewno

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Ok dzieki ;)

EDIT

Kurde włączył mi się metin włączam tego patcha od andrzejt17 i bot sie nie włącza ale nie wyłączyłem żadnych metin2torrent ani nic

Opublikowano

Bo ja jak z updatowałem metka na najnowszego itp. ściągnełem em 5.0 i zainstalowałem właśnie mh i fb a teraz odpalam metka normalnie i wyskakuje okienko daje ok i naciskam na metka i znowu daje ok i wyskakuje że musze byc zalogowany jako admin na xp ;P

EDIT

To jest ukryta treść, proszę

Robie tak włączam metka tylko że mi nie wyskakuje takie czarne okienko moze to przez to :D

a tak poza tym to sorki że Ci tak ryje :D

Opublikowano

Bo ja jak z updatowałem metka na najnowszego itp. ściągnełem em 5.0 i zainstalowałem właśnie mh i fb a teraz odpalam metka normalnie i wyskakuje okienko daje ok i naciskam na metka i znowu daje ok i wyskakuje że musze byc zalogowany jako admin na xp ;P

EDIT

To jest ukryta treść, proszę

Robie tak włączam metka tylko że mi nie wyskakuje takie czarne okienko moze to przez to :D

a tak poza tym to sorki że Ci tak ryje :D

EM2 Ci chodzi? Jak tak to uruchom grę za pomocą metin2.exe (upewnij się, że masz patcha 2.5) i potem odpal FB. To działa na 100% :)

Tak się dzieje jak masz normalnego metina (bez patcha mojego). Wtedy HS blokuje.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...