Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabawa - Wspominajki

krysti11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra przeznaczona chyba dla osób z dłuższym stażem na forum pod względem lat, ale myślę że Ci którzy są krótko również będą chcieli się zabawić. ?

Zasady są proste: Klikamy swój nick --> zobacz aktywność --> posty i sprawdzamy jacy byliśmy kiedyś młodsi i jak możemy to skomentować w tym momencie. Ja zacznę.

Okres luty 2008 - czerwiec 2008 (11 lat temu - wiek 13 lat):

Czytając komentarze które pisałem czuje zażenowanie tym jakim było się głupim - używanie hacków w grach jak i komentowanie postów jak prawdziwe dziecko ???

A jak wyglądały Wasze dawne czasy na MPCforum?

Opublikowano

13.08.2006, miałem wtedy 23 lata. Biorąc pod uwagę otoczenie forum i to, że od dnia 0 nikt się nie znał, jestem dumny z tego co tutaj stworzyliśmy. Początkowo kilka, póżniej prawie milion ludzi uwierzyło w wizję i cel forum. Siedzieliśmy tutaj 24h dobę, podejmowaliśmy wyzwania, popełnialiśmy błędy i wyciągaliśmy z nich wnioski. Wszystkie pojawiające się szanse na rozwój i zrobienia czegoś lepiej braliśmy na siebie. Wiele osób, łącznie ze mną bardzo dużo się tutaj nauczyło - nie raz słyszę to od przyjaciół - chyba już na życie, których również poznałem właśnie tu.  Pozdr. k.

Opublikowano

01.12.2012, miałem wtedy 11 lat. Ale z tego co widzę po aktywności to zacząłem działać rok pózniej, natomiast mój rozkwit nastąpił w 2014 roku i trwał aż do końca 2016 roku, potem nastąpił spadek aktywności (głównie związane z problemami forum (lagi/ddosy/potem serwer antaris/dualmedia, dożywotni ban na status (za wspomnienie o antarisie), sporo tego było), aby pod koniec 2017 zniknąć. Początkowo pogaduszki, potem mody do minecrafta, serwery metin2, cs 1.6, cs:go. Poznałem kilka osób, ale jako 11-16 latek raczej nie pojechałbym na żaden zlot, więc przyglądałem się biernie, a potem niestety nie było okazji bo z 1000 użytkowników, ba nawet kilku tysięcy zrobiło się 50 osób ?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...