Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję współwłaściciela, menadżera lub admistratora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pomysł by zrobić zwykły serwer survival z kilkoma "dodatkami" na najnowsza wersję, ewentualnie gdyby projekt się rozwinął dodać jeszcze jakiś tryb. Poszukuję więc do tego przyszłego serwera kogoś kto mógłby pomóc w reklamowaniu serwera (oczywiście nie ma mowy o chamskiej reklamie na innych serwerach), moderacji serwera, ewentualnie minimalna dopłata do maszyn (zależy od rozwoju serwera) i itd...

Wymagam:

Min. 16 lat

Dojrzałości

Umiejętności zarządzania serwerem (komendy itd.)

Choćby minimalna umiejętność budowy

Komunikator TeamSpeak/Discord

Pluginy będą autorskie (potrafię pisać), strona tak samo.

Osoby chętne proszę o kontakt na forum w wiadomości prywatnej, lub telegram (mogę szybciej odczytać i odpisać) @Demonek

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Poszukuję współwłaściciela, menadżera lub admistratora
Opublikowano

Hej, co do budowy to mogę zrobić co najwyżej lepiankę z dirta ale chętnie pomogę w sprawach finansowych, wykupienie reklam na YT i innych portalach oraz opłacenie ewentualnej maszyny. Napisz na disc: Demon43222#3329

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...